Festival van Liefde 23-26 dec 2016

STARTDATUM:
23/12/2016
PERIODE:
3 nachten
THEMA:
Bezinning

Maand

December

Nu €50,- last minute korting

Hou van jezelf, hou van een ander!
Festival van liefde is een kleinschalig besloten evenement. Geschikt voor mensen die kerst op een andere manier willen vieren. Voor mensen die bewuster in het leven staan en beseffen dat kerst over liefde gaat. Wij bieden heerlijke ontspannen workshops, gezellig samenzijn, fijne sfeer, lekker eten, wandelen aan zee.
Van 23 tot en met 26 december verwelkomen we je graag op Terschelling.  Met Mariëtte Verhoef en Diana Bergsma.

“Zoals al gezegd en gepost op FB ik ben heel enthousiast over het festival. Het was echt een onderdompeling in liefde vanaf het begin tot het einde. Hulde voor het hele team! De locatie is ook prachtig, fijne sfeer en heel goed verzorgd. Ingrid.”

Het worden heerlijk ontspannen en gezellige kerstdagen. Openstaan voor en met gelijkgestemden.

Waarom?
Wij helpen je graag om je te openen voor liefde en licht. Niet alleen jij hebt dit nodig, maar ook de wereld om je heen. Verbind je dus met anderen! Dat verbinden doen we door: samen zijn en samen zingen, mediteren, schilderen, kleien, wandelen, de vuurceremonie, mindfulness communiceren en dans, allemaal heerlijke workshops die jou helpen je opnieuw te verbinden met je hart.

“Op deze dag van afsluiting van het festival kijk ik terug op een festival vol beweging. Veel divers aanbod, verstilling en intens actief van dans, meditatie, zingen, natuur, openheid, verbinding. Een uniek cadeau aan mezelf. Heerlijk, Loes”

Graag zien we je met de kerstdagen. Kom genieten van de weidsheid van het water en de natuur op dit unieke stukje Nederland. Je verblijft op een prachtige locatie vlakbij zee. Onze aandacht en zorg voor de workshops, het samenzijn, de ontspannen uurtjes, het plezier en uiteraard het heerlijke eten maken dit kleinschalige festival tot een mooi geheel.

“Wat een fijn, vrij, verbindend, voedend en inspirerend festival. Goede begeleide workshops. Heerlijke locatie, mooie verschillende zalen om in te werken en prettig dat je steeds naar buiten kunt. Jolanda”

Onze kleinschalige Festivals zijn uniek, intiem, speels, gezellig, professioneel, waarin jij je hart opent voor jezelf en de ander. Zweverig? Welnee, gewoon lekker doen! Voor informatie en opgave: www.spirituelevakantiereizen.nl