Mindful Run 12-14 mei 2017

STARTDATUM:
12/05/2017
PERIODE:
weekend
THEMA:
Bezinning/natuur/harlopen

Maand

Mei

Wil je graag hardlopen maar loop je te hard van stapel waardoor je blessures krijgt? Heb je last van je ademhaling tijdens het lopen? Wil je met plezier lopen maar lukt dat niet? Ervaar je overmatige stress en zoek je naar een manier om je balans terug te vinden? Dan is Mindful Run iets voor jou. Run betekent in het engels zowel lopen als hardlopen. Mindful Run is een combinatie van Looptechniek, Mindfulness en Ademhalingstechniek. Daarnaast gebruiken we elementen uit yoga, meditatie en Qi-gong. Bovenal is Mindful Run gericht op ontspanning en plezier. Mindful Run = Fun.

Mindful Run wordt normaal gesproken aangeboden in lessen verdeeld over een 5 weekse cursus. het is nu mogelijk om in één weekend alles te leren over Mindful Run rijdens deze driedaagse op het mooie eiland Terschelling. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper mee kan doen. Het is niet nodig om kennis of ervaring te hebben met mindfulness of hardlopen. We werken met twee trainers waardoor er voor ieder niveau voldoende aandacht is. retraite is Dit weekend Mindful Run heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.  De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen.

Mindful Run is actief in heel Nederland. Het weekend op de Folkshegeskoalle wordt verzorgd door Christina Weenk en Jeanette van de Velde, zij zijn beide gecertificeerde Mindful Run Instructeur.