Mindfulness retraite 3-5 feb 2017

STARTDATUM:
03/02/2017
PERIODE:
weekend
THEMA:
Bezinning

Maand

Februari

Mindfulness retraite: van stress naar happiness!

Kan dat überhaupt wel? Van je stress af en gelukkig worden? En hoe komt het dan dat je dat niet ervaart?

Heb jij behoefte aan een pauze in je drukke leven? Raast je hoofd maar door met allerlei gedachten? Heb je last van stressklachten en spanning in je lijf? Wil je tot rust komen én je bewust ontwikkelen? Wil je graag de stilte in jezelf ervaren? Ga je over je grenzen heen? Herken je dit?

Sta eens stil bij de consequenties. Als je hier niets aan doet, zul je merken dat de stressklachten zich opstapelen:  je hele lijf onder spanning staat.  je (weer) een burn out hebt, je hoofd knapt, je in oud gedrag blijft hangen, je een heel kort lontje hebt, sombere gevoelens de overhand krijgen, je heel weinig energie hebt, je hoofdpijn hebt van al het piekeren. En daardoor doe je uiteindelijk niet wat je echt wilt! Dit is zo jammer!

Dit weekend geeft je echt inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en de moed een keuze te maken voor geluk in je leven. Daarom werken wij met kleine groepen zodat jij onze volledige aandacht krijgt. Mariëtte en Bas zijn ervaren mindfulnesstrainers. Ze creëren met hun aanwezigheid een warme, ontspannen en rustige sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Met een heldere, frisse aanpak begeleidt Mariëtte je naar het geluk in jezelf. Bas biedt een natuurlijke ruimte waarmee je gemakkelijker uit je comfortzone komt.

In de 3 daagse mindfulness-retraite kom je helemaal tot jezelf. De retraite is grotendeels in stilte, dit helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Er zijn ook delen die niet in stilte zijn zoals de oefening mindful communicatie en de maaltijden. Je hoofd komt tot rust, je lichaam voelt ontspannen. Je ontwikkelt bewust je je aandacht, waar je ook in het dagelijks leven veel profijt van hebt. Hierdoor vindt je de rust in jezelf, waar je ook bent.

Opgave en informatie: www.spirituelevakantiereizen.nl