Natuurretraite: verbondenheid 27-31 maart 2017

STARTDATUM:
27/03/2017
PERIODE:
Midweek (4 nachten)
THEMA:
Bezinning

Maand

Maart

Je bent met alles verbonden maar sta je dat ook toe? En wie is dat die zich verbindt? Met meditatie ga je dieper voelen wie jij bent. Met qi gong kan je de levensenergie in jou voelen en zijn, bovendien wordt je lichaam er erg blij van, met die prachtige doorstroming. De lente en vernieuwing om je heen voelen, toelaten, verbinden en zijn. Verbondenheid met in de eerste plaats jezelf en van daaruit met de natuur brengt een diepe vervulling. Herken jezelf in al dat je omringd op dit prachtige eiland. In maart zijn er vrijwel geen toeristen, we hebben het eiland voor onszelf!

Verbondenheid leven is zachte vreugde, je bent overal thuis en nergens alleen.

Het programma bestaat uit blokken qi gong en meditatie afgewisseld met stilte wandelingen langs de zee en door bos en duinen. Ook is er meditatief tekenen, gezamenlijke reflectie en ruimte voor ontspanning.

Deze retraite wordt georganiseerd door Elisabeth de Koning, meditatie-leraar en hoofd van de School voor Bewust Zijn, een tweejarige opleiding tot transpersoonlijk coach.
We verblijven in de Brêge een erg fijn gebouw met een ronde meditatieruimte en prachtige tweepersoonskamers met openslaande deur naar het bos. Het eten is vegetarisch.

Voor extra info bel Elisabeth de Koning 06-14471412 of kijk op www.elisabethdekoning.nl