Stoomcursus Fries spreken 20-24 maart 2017

STARTDATUM:
20/03/2017
PERIODE:
Midweek
THEMA:
Fries

Maand

Maart

Kunt u het Fries al goed verstaan en lezen en wilt u het leren spreken? Volg dan deze Spoedcursus. Onder begeleiding van twee docenten wordt u in een kleine groep één midweek ‘ondergedompeld’ in het Fries. Er zijn twee verschillende cursussen: de Spoedcursus Fries Verstaan en Lezen en de Spoedcursus Fries Spreken. De stoomcursus Verstaan en Lezen wordt gegeven van 6 – 10 februari op de Folkshegeskoalle.

Spoedcursus Fries
De Spoedcursus maakt voor Fries Verstaan en Lezen gebruik van lesmateriaal van de LearmarFrysk-module 1 (en indien mogelijk 2) en voor de Spoedcursus Fries Spreken van lesmateriaal van de PraatmarFrysk-cursus. Er worden gedurende de midweek gezamenlijke lessen voor beide niveau’s aangeboden maar ook apart zodat u op uw eigen niveau les krijgt.

Kosten en verblijf
U verblijft bij de Folkshegeskoalle op Terschelling in een éénpersoonskamer met badkamer. Alle kosten zijn inbegrepen, dus de prijs is inclusief lesmateriaal, bootretour, fiets, taxivervoer op het eiland, etc.. Tijdens de spoedcursus heeft u iedere dag les maar natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning tijdens een fietstocht of boswandeling.

U kunt zich inschrijven voor deze cursus op www.afuk.nl