Vijfdaagse training haptisch beelden werken 6 - 11 aug 2017

STARTDATUM:
06/08/2017
PERIODE:
5 nachten
THEMA:
Creatief

Maand

Augustus

Tijd, rust en ruimte voor je eigen beeldend proces en hierover reflecteren. Nieuwe indrukken, werkvormen en ervaringen opdoen. Je op deze manier verdiepen in je vak en de effectiviteit van het medium. Uitwisselen met collega’s: samen sparren over de mogelijke toepassingen voor de eigen doelgroep en werkomgeving. Dit alles op een prettige locatie en een inspirerend eiland.

Hieronder een beschrijving over de inhoud en opzet en de praktische zaken van deze Vijfdaagse workshop. Accreditatie bij de SRVB / NVPA 24 punten.

Algemene uitgangspunten en doelstelling: Het betreft een vijfdaagse workshop tekenen, schilderen en ruimtelijk werken voor vaktherapeuten, beeldend en andere begeleiders in zorg en onderwijs. Beeldend werken vanuit een haptische benadering en daarop reflecteren als professional: daarbij staat het doen en ervaren centraal. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de (mogelijke) toepassingen in de praktijk met cliënten. Vanuit deze invalshoeken levert de nascholing een bijdrage in de kwaliteit van de beroepsuitoefening als vaktherapeut.

Opgave en meer informatie op de website van docente Sita Geerling: www.lytsbuthus.nl