Winterweekend Zen 17-19 feb 2017

STARTDATUM:
17/02/2017
PERIODE:
weekend
THEMA:
Bezinning

INSTRUCTEURS:

Maand

Februari

Dit Zenweekend is geschikt voor iedereen die ook maar een beetje ‘zitvlees’ heeft, of wil kweken, dus niet alleen voor de ‘die – hards’. Het winterweekend Zen borduurt voort op de introductiecursus Zen die jaarlijks in de zomer op de Folkshegeskoalle wordt gegeven. Maar het is zeker niet noodzakelijk dat deelnemers eerst de introductie hebben gevolgd. Ook deze winterretraite Zen wordt door Zentrum verzorgd.
De sfeer van Terschelling in de winter biedt een bijzondere ambiance om op een intensieve, maar ook ontspannen wijze dieper in te gaan in de ervaring van Zen. ’s Morgens en ’s avonds wordt er gemediteerd; de middag is vrij om te kunnen genieten van de winterse rust en schoonheid van het eiland. ’s Ochtends is er een inleiding of gesprek, ’s avonds is er ruimte voor persoonlijke aandacht.
Willem Scheepers is Zenleraar, geautoriseerd door Nico Tydeman, en als leraar verbonden aan ‘Zentrum’ in Utrecht, waar hij ook de leiding heeft. Hij geeft lessen, workshops, Zenretraites (sesshins) en bedrijfstrainingen Zen sinds 1995 en heeft intussen ruim 35 jaar ervaring met Zen. Zie ook zentrum.nl.

Prijs volpension:
€ 275,- tweepersoonskamer Brêge