Nieuw cursusaanbod en nieuwe folder

Nieuw cursusaanbod en nieuwe folder

Zoals veel van onze gasten gewend zijn, is rond de kerst de cursusfolder voor het nieuwe jaar in de bus gevallen. In de folder staat dit jaar meer informatie over de Folkshegeskoalle in het algemeen, en minder specifieke informatie over de cursussen. De uitgebreide cursusinformatie is te vinden op onze website. Ook het papieren inschrijfformulier voor de cursussen is niet meer meegestuurd. Het formulier werd bijna niet meer gebruikt, steeds meer mensen gebruiken hun computer om zich in te schrijven voor een cursus of het boeken van een vakantie. We staan als team op de Folkshegeskoalle natuurlijk graag voor je klaar als je nog vragen hebt of het lastig vindt om je online in te schrijven. 
Het aanbod is voor een groot deel vertrouwd, en er zijn een aantal nieuwe cursussen. De Creaweek voor het gezin is een dag langer, zodat we de week af kunnen sluiten met het bijwonen van een optreden van De mannen van Hee op de vrijdagmiddag. Er zijn twee extra zangweekenden, hiermee hopen we nog meer zangliefhebbers een plezier te kunnen doen. Verder is er een midweek creatief schrijven bijgekomen en in de zomer is er een bijzonder weekend ‘Kairos op het Wad’.
Ook nieuw in de folder is dat je een overzicht vindt van bijna alle activiteiten die het jaar door bij ons worden georganiseerd. Hierdoor krijg je een goed overzicht van ons ruime aanbod aan cursussen.