Nieuw cursusaanbod en nieuwe website voor Folkshegeskoalle

Nieuw cursusaanbod en nieuwe website voor Folkshegeskoalle

Welkom op de nieuwe site van de Folkshegeskoalle!
Met het verschijnen van onze nieuwe cursusfolder, is ook de nieuwe website online.
Een nieuwe website die is aangepast aan de nieuwste technieken en met nieuwe mogelijkheden voor ons en voor u als gebruiker.We zijn trots op het resultaat; het ziet er mooi uit en is gebruiksvriendelijk.
Zoals met alle nieuwe dingen, moeten we ook hier even aan wennen. Nog niet alles werkt zoals het precies zou moeten werken, en nog niet alles staat waar het precies zou moeten staan.

De webside sil earst beskikber wêze yn it Frysk as alle flaters derút binne, dit om foar te kommen dat deselde saken twa kear oanpast wurde moatte. Us ekskuus dêrfoar

Omdat vandaag de cursusfolder bij u op de mat is gevallen, is de site in ieder geval gebruiksklaar als het gaat om de inschrijvingen voor het nieuwe cursusjaar.
Het thema van ons cursusaanbod dit jaar is ‘Neem je tijd’. Het is soms lastig om stil te staan, waar te nemen en ons bewust te zijn van wie we zijn. Leven in het nu, of Mindful, is een kunst die bij ons in het bos niet aangeleerd hoeft te worden. Het wordt als vanzelfsprekend ervaren. In alle cursussen die wij aanbieden vind je deze kunst terug. Er zijn veel vertrouwde cursussen, zoals beeldhouwen, schilderen en stemexpressie. En nieuwe cursussen zoals een winterweekend Zen in januari en een creaweek voor de hele familie in de zomer. Voor ons Friese zangweekend Kom & Sjong is het een bijzonder jubileumjaar.

U bent van harte welkom in het nieuwe jaar op De Folkshegeskoalle, neem de tijd voor jezelf en geniet!

zes + 16 =

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − een =