roefkeverblijf_1
Op de Folkshegeskoalle kunt u terecht voor het reserveren van appartementen,tweepersoonskamers en slaapzalen/ slaapzaaltjes. Onze appartementen bieden vierpersoonskamers en zijn geschikt voor individuele gasten of mensen die met een groep komen. Onze slaapzaaltjes en slaapzalen zijn ingericht voor 4 tot 14 personen en bieden groepsaccommodatie aan groepen tot 100 personen.

De gebouwen liggen verspreid over ons ruime glooiende terrein, als het ware opgenomen in de duinen. Ze zijn ontworpen door architect Gunnar Daan in een vriendelijke, Scandinavische stijl en hebben ieder een eigen karakter.

Appartementen Folkshegeskoalle

Appartementen Koai en Stjûne

Koai en Stjûne (Scheepskooi en Steven)

In deze gezellige, eenvoudige 4–persoonsappartementen treft u aan: twee slaapruimtes, een douche, toilet, tv en kookgelegenheid. Tegen meerkosten kunt u een linnenpakket bestellen.

De appartementen bevinden zich op de begane grond.

Groepsaccommodatie Folkshegeskoalle

roefkeverblijf_2

It Roefke (De Roef)

U logeert voordelig en sfeervol in een kamer of slaapzaal, ingericht voor 2 tot 14 personen. Elke slaapzaal heeft een eigen douche en toilet. Tegen meerkosten kunt u een linnenpakket bestellen.

It Roefke is als groepsaccommodatie geschikt voor cursussen, bedrijfsuitstapjes, werkweken en familie- en vriendengroepen. In totaal kunnen 100 personen logeren in It Roefke.

photo

De Brêge (De Brug)

Het fraaie ronde gebouw De Brêge is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. In de foyer – met tv – kunt u zichzelf een drankje inschenken. Boven is een ronde lichte conferentieruimte, de Brêgeseal. Er ligt een groot terras omheen.