In alle zalen kan een DVD- of videospeler worden gebruikt. Overige faciliteiten: WiFi (neem uw eigen laptop mee!), beamer, televisies, muziekinstallaties, piano, spelletjeskist.

Brêge Seal (Brug Zaal)

De Brêge Seal is een ronde, lichte conferentieruimte voorzien van alle gemakken. Er ligt een groot terras omheen. De Brêge Seal wordt gebruikt zowel voor zakelijke bijeenkomsten als voor Zen-meditatie of een schildercursus.U kunt hier ongestoord vergaderen of werken met een (cursus)groep tot ongeveer 30 personen. Audiovisuele middelen zijn beschikbaar: DVD, Beamer (te huur), video, flipover, overheadprojector, dia-apparatuur, muziekinstallatie. Brêgegebouw

Roefke Seal (Roefke Zaal)

Deze recreatiezaal, ingericht met veel hout, bevindt zich in It Roefke. Een intieme zaal met video en muziekinstallatie. Groot genoeg voor 60 personen. Er is een veldwerkkast aanwezig.

It Rom (Het Rom)

Samen eten in It Rom, dat hoort bij de filosofie van de Folkshegeskoalle. U gebruikt de maaltijd samen met de andere gasten. We laten u graag genieten van het goede der aarde. Daarom gebruiken we verse, voornamelijk biologische ingrediënten en Terschellinger natuurkaas, en schenken we Max Havelaar koffie. Als u wilt, koken we vegetarisch of volgens uw dieet.

It Bopperom (Het Bopperom)

Een sfeervolle groepsruimte met open haard, piano, tv, DVD en muziekinstallatie, met een terras op het zuiden. Deze ruimte geeft plaats aan 80 personen en is geschikt voor groepen, cursisten of families die op een prettige manier samen willen zijn