Cursus

Tekenen en schilderen vanuit beweging

10 dinsdag - 15 zondag 2018
Aanvang: 12:22 uur

Met het prachtige afwisselende landschap van Terschelling binnen handbereik is er genoeg om je schildershart op te halen. Deze workshop is een inspirerende mix van tekenen en schilderen naar de waarneming, maar vooral vanuit beweging en expressie.
We gaan binnen en buiten aan de slag. Er wordt geoefend met korte snelle schetsen, links- en rechtshandig tekenen en schilderen. Dit om de eigen expressieve beweging te onderzoeken en te ontwikkelen: je handen weten het vaak beter dan een al te bedachte interpretatie. In de middag is er tijd om zelf op ‘schilder-onderzoek’ te gaan of we gaan gezamenlijk op pad: naar een tentoonstelling, een van de mooie dorpjes, naar het wad of de zee om op locatie te werken. Elke dag is er een werkbespreking en er is genoeg tijd en ruimte in het programma om op een terras of anderszins verder te genieten van het eiland!
Sita Geerling is beeldend kunstenaar en beeldend therapeut en werkzaam in haar eigen praktijk Atelier Lyts Bûthús. Voor meer informatie: www.lytsbuthus.nl en www.sitageerling.nl.

Prijs volpension:
€ 510,- tweepersoonskamer Roefke
€ 460,- slaapzaal Roefke