Contact

Met de gewone veerdienst van rederij Doeksen vaar je in twee uur van Harlingen naar Terschelling. De sneldienst doet er 45 minuten over. Bij de haven van Harlingen is goede parkeergelegenheid. De trein naar Harlingen sluit aan op de gewone veerdienst. Vanuit de haven in West staat de bus klaar om je naar Hoorn te brengen. Een fiets huren op de haven kan natuurlijk ook. Je bagage wordt dan gratis bij ons gebracht. Hou wel rekening met een fietstocht van 10 kilometer.

Adres

Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn

Openingstijden

MaandagOpen
DinsdagOpen
WoensdagOpen
DonderdagOpen
VrijdagOpen
Zaterdag Open
ZondagOpen

Contactgegevens

0562-448954
info@folkshegeskoalle.nl

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Niet altijd alle informatie komt aanbod op de website misschien dat je door de vragen van onze vorige bezoekers het antwoord wel kunt vinden. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op, wij denken graag met je mee.

 • Hoe geef ik me op voor een cursus?

  Je kunt je opgeven direct op de website via de boekingsknop. Als dit niet lukt, mag je ook altijd bellen of een mail sturen dan helpen we je graag.

 • Kan ik een éénpersoonskamer krijgen?

  Voor een aantal cursussen is veel belangstelling. We willen dan graag zoveel mogelijk mensen de kans geven mee te kunnen doen. Een kamer voor je alleen is daarom meestal niet mogelijk om op de site te boeken. Wil je toch alleen slapen? Neem dan even contact met ons op.

 • Mogen er honden mee?

  In de appartementen en de kamers op de begane grond in Het Roefke, mogen honden mee. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. We horen het graag even van tevoren als je een huisdier mee wilt nemen.

 • Kan ik mee-eten?

  Je bent van harte uitgenodigd om mee te eten. Als er een groep in huis is, en er gekookt wordt die dag, is het altijd mogelijk om aan te schuiven. We weten het wel graag van te voren

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!