Aquarel schilderweek = VOL

03 juli - 10 juli 2022

Aquarelleren op Terschelling: daar waar licht en wolken hun spel spelen en de zon spectaculair in de zee kan zakken! Al schilderend verbinden we ons met de bijzondere natuur van dit eiland. Door te kijken met de ogen van de aquarellist verandert niet de wereld, maar wel je kijk op de wereld.

Docente
Docente is Mia Koeneman, beeldend kunstenaar en docente aquarelleren, tekenen en gemengde technieken in het MK Atelier Eindhoven. Zij organiseert schilderweken in binnen- en buitenland. Al vanaf 1984 organiseer en begeleidt ze aquarel-schildervakanties naar Terschelling, bij de Folkshegeskoalle in het bos bij het strand.
Deze schildervakantie staat open voor iedereen die graag in een kleine groep (met maximaal 12 personen) in de natuur wil werken. Het aanbod in de schilderweek is elk jaar weer anders en blijft daarom boeiend en leerzaam voor zowel beginners als gevorderden.

Het verblijf
Je verblijft op basis van volpension (met ook heerlijke vegetarische maaltijden), in een 1- of 2-persoons kamer. We hebben de hele week de beschikking over het mooie atelier; de Brêge. Inschrijven en meer informatie via Mkatelier.nl

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand van Terschelling volg je door het jaar heen inspirerende cursussen op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. De cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension. -> Kijk hier voor het volledige programma.