CursusHele week

Aquarel schilderweek

18 september - 25 september 2019

Aquarelleren op Terschelling: daar waar licht en wolken hun spel spelen en de zon spectaculair in de zee kan zakken! Al schilderend verbinden we ons met de bijzondere natuur van dit eiland. Door te kijken met de ogen van de aquarellist verandert niet de wereld, maar wel je kijk op de wereld.

Docente
Docente is Mia Koeneman, Beeldend kunstenaar en docente aquarelleren, tekenen en gemengde technieken in het MK Atelier Eindhoven en tijdens schilderweken in binnen- en buitenland.
Al vanaf 1984 organiseer en begeleidt ze aquarel-schildervakanties naar Terschelling bij de Volkshogeschool Schylgerelân in het bos bij het strand.
Deelname aan de schildervakantie staat open voor iedereen die graag in een kleine groep (max 12 personen) in de natuur wil werken. Het aanbod in de schilderweek is elk jaar weer anders en blijft daarom boeiend en leerzaam voor zowel beginners als gevorderden.

Het verblijf
Je verblijft op basis van volpension (ook heerlijke vegetarische maaltijden), in een 1- of 2-pp kamer of slaapzaaltje en hebt de hele week de beschikking over een mooie atelierruimte.
Inschrijven en meer informatie via Mia Koeneman

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand van Terschelling volg je door het jaar heen inspirerende cursussen op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. De cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension. -> Kijk hier voor het volledige programma.
Extra: Vrienden van de Folkshegeskoalle krijgen nu 5% korting op een van de veelzijdige cursussen. -> Word ook Vriend!