Cursus

Zelfleiderschap

21 november - 24 november 2022

Leiderschapstraject
De meest duurzame weg naar succes in jouw werk en persoonlijk leven is het ontwikkelen van zelfleiderschap: weten wie je bent en hoe je jezelf kunt leiden. In dit traject bouw je aan een stevig fundament voor jouw leiderschap. Samen met andere deelnemers en onder begeleiding van twee ervaren coaches ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen. Je komt erachter wat jouw krachten en valkuilen zijn en wat authentiek gedrag en aangeleerd gedrag is. Na deze “deep dive” in jezelf sta je sterk in je schoenen als leider van jezelf en anderen. Je leidt bewust, vanuit kracht en compassie. Zowel jijzelf als je omgeving zullen de positieve effecten van jouw leiderschap ervaren. De doelgroepen voor dit traject zijn: HR Professionals, Young Professionals, People Managers en DGA’s. Ook bieden wij maatwerktrajecten aan op basis van open inschrijving.

Eline Boogaerdt en Mieke Kissing
Wij zijn ervaren coaches/trainers die dit traject in co-creatie hebben ontwikkeld. Wij delen een gezamenlijke passie voor het ontwikkelen van (zelf)leiderschap. Door er elke dag aandacht aan te besteden, blijven we werken aan ons eigen leiderschap en ervaren de kracht van de keuzevrijheid die dat met zich meebrengt. Ieder vanuit onze eigen achtergrond, brengen we onze kennis en ervaring samen in dit traject en geven die door aan anderen om hen te helpen stappen te zetten op hun eigen leiderschapsreis.

Terschelling
Na een introductiedag op de wal maken we de oversteek naar Terschelling voor een geheel verzorgde driedaagse. Door de oversteek per boot neem je letterlijk en figuurlijk afstand van je dagelijks leven en patronen. Dat creëert ruimte om diepgaand je belemmerende patronen te onderzoeken en te experimenteren met nieuw gedrag. De kracht en de rust van het eiland ondersteunen jou tijdens je transformatie. Weer terug op de vaste wal werk je tijdens vier terugkomdagen, samen met je inmiddels vertrouwde reisgezelschap, onder begeleiding van de coaches verder aan de verdieping van je zelfinzicht en de verankering van je vaardigheden.

Inschrijving voor deze cursus direct bij de cursusleiders: www.ebteamontwikkeling.nl en www.sango-ct.nl

De Folkshegeskoalle van Terschelling is nog de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand zijn er door het jaar heen inspirerende cursussen op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. De cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension. -> Kijk hier voor het volledige programma.