Cursus

Happyness Yogaweekend

19 april - 21 april 2024
Aanvang: 16:00 uur

Volg jij al yogalessen of heb je nog nooit op een yogamat gestaan, maar lijkt een geheel verzorgd yogaweekend wat voor jou? Aarzel dan niet en meld je aan om deel te nemen!!
Terschelling is een van mijn favoriete plekken om te zijn. Dit weekend is geheel verzorgd met yoga, inclusief maaltijden, tijd voor jezelf, wandelen en evt fietsen over het eiland en vooral genieten op een prachtige plek, middenin het bos en vlakbij de zee. Een verblijf op een eiland met de wind in de haren, de kalmerende werking van eindeloze stranden, golven en de geur van de zee en het beoefenen van yoga, geven je het gevoel van ‘even weg zijn van de hectiek en tijd voor jezelf’.
​​​​​
Het weekend is van vrijdag 16.00 t/m zondag 12.00. Deze tijden sluiten aan op de boot.

Cursus door Monika van Boheemen
Ik geef Ashtanga Vinyasa, Yin-yoga en Yoga Nidra. Voor de Ashtanga Vinyasa en Yinyoga heb ik een 200-uurs opleiding gevolgd die beiden geaccrediteerd zijn bij de Yoga Alliciance. Tevens heb ik voor de Ashtanga diverse workshops en trainingen gevolgd bij internationale teachers, zoals Manju JoisDavid Swenson en Petri Raisinen. Ook voor de yoga Nidra heb ik een aanvullende teachertrainers module gevolgd.
Meer informatie en inschrijven bij Monika van Boheemen