CursusMidweek

Latifa Retraite – Reis naar het hart van je bestaan

21 mei - 24 mei 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fluister je naam in de wind.
Zing in de duinen jouw zielelied.
Geef aan de zee wat jou niet meer dient.

 

Ga je met ons mee naar Terschelling? 

 

Een midweek waarin de Latifa, een mystieke soefi-tekst, centraal staat. De Latifa is een bestaansmeditatie die al vele eeuwen de harten van mensen raakt en die ook over jóuw leven gaat.

 

Uit ervaring – we organiseren dit voor de 5e keer – kunnen we je beloven dat deze retraite een geschenk aan jezelf is: vier heerlijke lentedagen op een wonderschoon eiland – om te ontspannen, op te laden en jezelf helemaal vrij te geven. Na afloop voel je je bekrachtigd en vol levenslust.

 

Alle ingrediënten voor een paar bijzondere dagen zijn aanwezig: een mooie locatie, schitterende natuur, een groep fijne mensen en een prachtig programma. Je gaat ervaren hoe de 7 ‘verfijningen’ van de Latifa in jouw leven verweven zijn en hoe ze je leiden naar het hart van je bestaan.

 

Ik besta
Ik verlang
Ik hoop
Ik geloof en vertrouw
Ik laat los
Ik heb lief
Ik ben bereid

 

Het strand, de zee, de wind, de zon, de bossen en de duinen zullen deze dagen voor ons een bron van inspiratie zijn. We creëren met meditatie, dans, stembevrijding, zang, harpmuziek en de elementen een bedding waarin je gaat bewegen – naar binnen en naar buiten, letterlijk en figuurlijk. Bezinning, rust, ontspanning, warmte, lichtheid en plezier staan hierbij centraal.

Deze Latifa retraite brengt je dicht bij jezelf. Je omarmt wie jij bent en hoe jouw leven zich ontvouwt. Dit is de beweging van thuiskomen en rusten in Zijn. Wees welkom zoals je bent!

 

Nina Wevers, Daniëlle van Driel en Yvonne Scheepsma zijn zeer ervaren en bezield om je hierbij te inspireren en begeleiden. Kijk voor meer informatie over ons, de Latifa en deze retraite op onze websites:

 

Nina Wevers – conscious dance facilitator & danscoach – www.consciousmoves.nl
Daniëlle van Driel – harpiste & haptotherapeut – www.danielleuriel.nl
Yvonne Scheepsma – stembevrijder & haptotherapeut – www.yvonnescheepsma.nl

 

De retraite is voor zowel vrouwen als mannen, en de groep zal bestaan uit maximaal 15 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan bij Nina. Bij haar kun je ook terecht voor vragen. Dit kan via www.consciousmoves.nl/contact

 

Prijs: € 625,- (o.b.v. volpension en 2p-kamer) vóór 15 februari 2024, ​daarna € 675,-
Toeslag 1p-kamer (indien beschikbaar): € 60,-

(boekingsvoorwaarden van toepassing)

 

Data: 21 t/m 24 mei 2024. We ontvangen jullie dinsdag om 15 uur en eindigen vrijdag om 13 uur.