Cursus

Levend Lijf Weekend

20 oktober - 22 oktober 2023

Een weekend op Terschelling met lichaamsgerichte oefeningen en opstellingen in de pure en ruige natuur van dit prachtige eiland. Volop ruimte voor jouw persoonlijke proces. In verbinding met de anderen. Gedragen door de natuur; dat is de essentie van een Levend Lijf Weekend.  

Ondertussen zorgen we goed voor onze lijven. Door beweging, zachtheid, vertraging, dans en aanraking bijvoorbeeld. En door een unieke mobiele sauna op het strand! Koelen kan in die heerlijke zee. Zie je het voor je? Want als je goed zorgt voor je lichaam, wordt persoonlijke ontplooiing een verrijkend, behapbaar en vloeiend proces. Welkom!

Op basis van jouw persoonlijke behoeften bepaal jij waar het weekend voor jou over mag gaan. Daar starten we mee. Gaat het over je relatie? Over de band met je ouders of met je kinderen? Over je werk? Over seksualiteit? Over verlies en rouw? Over een patroon dat jou al jaren in de weg staat? Of… hoe actueler en urgenter, hoe meer ‘winst’ er te halen is. En vooral: jij kiest!

Levend Lijf zoals in levende lijve, het gaat over jouw levendigheid, jouw beweging, letterlijk en figuurlijk. En over de schat aan informatie en feedback die jouw lichaam je kan geven en die jij kan inzetten voor meer bewustzijn en meer vervulling. Welkom bij Feet Back!

Ik begeleid voornamelijk op basis van Systemisch Werk, Familie-opstellingen, lichaamswerk, geleide meditaties en visualisaties en natuurlijk jouw eigen gedachtekracht. Ik bewaak de space zodat jij veilig op onderzoek en ontdekking in jezelf kan gaan.

 

Waarom je dit mini-retreat wil doen:

✅ Kleine intieme groep met alle ruimte voor jouw persoonlijke proces

✅ Prachtige lokatie, midden in de natuur van Terschelling

✅ Lekker en gezond eten, er wordt voor ons gekookt

✅ Familie-opstellingen buiten in de natuur zijn magisch!

✅ Unieke mobiele sauna bij het strand, exclusief voor onze groep

 

Over Feet Back Coaching

Feet Back Coaching (Harjan Dijkstra) is een praktijk voor bewustzijnsontplooiing op basis van de feedback van jouw eigen lichaam. Je leert de signalen van je lijf te ‘lezen’ en te begrijpen. En we zoeken de volgende concrete stap richting jouw verlangen. In de kern gaat dat vaak gaat over meer ontspanning en meer verbinding. Meer informatie over Feet Back Coaching vind je op de website.

Hier meld je je aan voor deze cursus.

 

“Vaak zijn er veel woorden en weinig gevoel. Harjan weet heel goed om met weinig woorden dichterbij je gevoel te komen. Een pure man die goed kan luisteren. (…) Wil jij dichter bij je gevoel komen en voelen wat er is, dan weet ik zeker dat je aan Harjan een fijne coach hebt.” – Frank