Cursus

Mindfulness retraite 4-daagse

26 augustus - 29 augustus 2022

Ontspannen in wie je bent
In deze stilte retraite leer je lastige situaties los te laten, te ontspannen in wie je bent en meer in het moment te leven. Je krijgt praktische handvatten en oefeningen mee om dit thuis te gaan passen.
Mindfulness, zelfcompassie en het toelaten van emoties zijn centrale thema’s in dit stilte weekend. Neem een pauze van het dagelijks leven en ontspan in de prachtige natuur van Terschelling. Er is voldoende ruimte voor wandelingen en ontspanning.

Zakken in de stilte
Soms is stilte wennen of kan het confronterend zijn maar als je je erin kan laten zakken, dan is het iets heel krachtigst. Het maakt ruimte om rust, kracht, balans, tevreden en plezier in onszelf te ontdekken. Stilte helpt om alles even los te laten. Gewoon even te zijn met jezelf – en met anderen – zonder dat er iets hoeft. In stilte komt er ruimte om te luisteren naar wat er aanwezig is, in jezelf en er buiten. Je kan herstellen en leren genieten van stilte.

Praktische informatie
Deze mindfulness retraite kost €495 incl. btw als je de kamer deelt met 1 iemand of €555 incl. btw voor een eigen kamer. Dit is met volpension, 3 overnachtingen, de sessies zijn in een mooie trainingsruimte, je hebt een ruime kamer en het is inclusief e-book, mp’3s en 6 trainingssessies. Die sessies zijn verspreid over 6 dagdelen en op 26-27-28-29 augustus 2022.

Ben je nieuwsgierig wat een stilte retraite jou kan brengen? Meld je dan aan en/of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aanmelden en meer informatie kan via de website van Beyond Mindfulness

Marc Keller biedt deze retraite ook in juni aan.

Silence and solitude, the soul’s best friends.
Henry Wadsworth Longfellow

 

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand van Terschelling volg je door het jaar heen inspirerende cursussen op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. De cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension. -> Kijk hier voor het volledige programma.