Cursus

Mindfulness Retraite Terschelling

29 september - 02 oktober 2024
Aanvang: 15:00 uur

Van zondag 29 september  t/m woensdag 2 oktober houdt The Soul Searching Company een Mindfulness en Meditatie Retraite op het mooie Terschelling.

Kom tot rust op deze zinnenprikkelende locatie. Een prachtige omgeving om MEDITATIE en MINDFULNESS te beoefenen. Kom tot meer inzicht, verbinding en rust! Midden in de natuur vlakbij de zee. Prachtige stilte wandelingen door de duinen en langs de kust, praktische en toegankelijke mindfulness en yoga oefeningen

Aanmelden en meer informatie via Margreet Gabel (The Soul Searching Company). Bel 06-43164586 of neem contact op via de mail.

Over Margreet

Margreet Gabel ( 55 jaar) is hoofddocent aan het Nederlofcentrum te Almere waar zij meditatieleraren opleidt. Zij geeft eveneens mindfulness trainingen aan particulieren, op scholen en in bedrijven. Daarnaast heeft zij een eigen meditatie en mindfulnesspraktijk voor volwassenen, kinderen en jong volwassenen en geeft zij meditatie en mindfulness retraites in Nederland en Portugal. Een van haar specialisaties is Kindermeditatie.