Cursus

Moeiteloos Ondernemen Retraite

02 april - 05 april 2024
Creëer het succes dat jij voor ogen hebt!

Even pas op de plaats om vooruit te komen

Ben je een (startende) ondernemer en

  • Lukt het maar niet om dat wat je voor ogen hebt te realiseren?
  • Wil je van hard werken naar moeiteloos ondernemen?
  • Ben je bereid om naar jezelf te kijken?
  • Wil je op een intuïtieve, diepgaande manier aan de slag?
  • Verlang je naar rust en ruimte om de stappen te zetten die nodig zijn?

Kom dan naar de Moeiteloos Ondernemen retraite op Terschelling

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je in 4 dagen naar binnen, opruimen en de juiste acties ondernemen vanuit flow. Centraal staat dat jij iets wil creëren, een nieuwe dienst, een website, een boek of een nieuw bedrijf. Je duikt de onderstroom in om te ontdekken waar je jezelf nog in de weg zit. Je laat los, en doorbreekt oude patronen. Zo ontstaat er ruimte en energie om aan de slag te gaan. Niet vanuit moeten of hard werken, maar moeiteloos vanuit flow.

De moeiteloos ondernemen expert

Wie is Martijn Meima?

Al 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.
Deelnemers aan mijn workshops en trainingen waarderen mijn lichtheid en diepgang. Ze geven terug dat ik het intuïtieve benader met beide benen op de grond. Dat is ook waar ik van hou. Ik daag je uit, geef je een duwtje in onontgonnen gebied zodat jij kunt groeien en nieuwe wegen leert bewandelen die beter bij je passen.
Sinds 2008 werk ik met opstellingen en in de afgelopen 13 jaar heb ik daarnaast vele andere intuïtieve methoden leren gebruiken. Deze combineer ik op mijn eigen manier, aangepast aan de behoefte van de groep. Ik beweeg mee en blijf staan, verbonden en vrij.
Voel je uitgenodigd om met mij mee op reis te gaan.
Ik ben heel blij dat Marleen Groeneveld bereid is om een ademsessie te verzorgen. Uit ervaring weet ik dat ze dit heel goed doet en een veilige bedding creëert waarin jij kunt loslaten.

Via onderstaand link kun je meer informatie vinden en je aanmelden: 

Moeiteloos Ondernemen Retraite op Terschelling (intuitiefondernemen.nl)