Cursus

ONT-SPANNEN EN ONT-MOETEN OP TERSCHELLING

05 april - 08 april 2024

In oktober 2021 organiseerde ik mijn eerste retraite op Terschelling. Het was héérlijk! Inmiddels heb ik vele vrouwen mogen ontmoeten in mijn retraites.

In 2024 woon ik de maanden maart en april 2024 op Terschelling. Een prachtige gelegenheid om meerdere retraites te organiseren.

Mag ik jou ont-moeten en heerlijke laten ont-spannen in 2024 ?

WANNEER
1. Vrijdag 8 t/m zondag 10 maart 2024 (twee overnachtingen)
2. Vrijdag 15 t/m maandag 18 maart 2024 (drie overnachtingen)
3. Vrijdag 5 t/m maandag 8 april 2024 (drie overnachtingen)
4. Vrijdag 12 t/m maandag 15 april 2024 (drie overnachtingen)
HET VERBLIJF
We verblijven bij de Volkshogeschool op Terschelling. Uitgebreide informatie over De Volkshogeschool lees je hier
Je kiest zelf of je wilt verblijven in een 1- of 2-persoonskamer. Alle kamers beschikken over een eigen toilet en douche. Beddegoed en handdoeken zijn aanwezig.
OVER HET PROGRAMMA
Het thema van de retraite is ‘ont-spannen en ont-moeten’. Dat betekent het volgende. Ik heb een programma waar je gebruik van MAG maken. Denk daarbij aan genieten van YinYoga en YogaNidra (hiervoor heb je geen yoga-ervaring nodig), ontspannen met een klankconcert, genieten van de geuren van doTERRA oliën. Het is mogelijk om creatief bezig te zijn. En uiteraard is er alle ruimte om te wandelen en/of fietsen én volop te genieten van het prachtige Terschelling! Het Noordzeestrand is op 5 minuten fietsafstand van de Volkshogeschool en de Waddenkust bereik je in 10 minuten fietsen.

Wil je jezelf extra verwennen, dan boek je bij mij een heerlijke klankschaalmassage of doTERRA Aromatouchmassage (kosten €45,=). Dit kun je tijdens de retraite nog beslissen!

Je bent vrij om hiervan gebruik te maken én je bent vrij om je eigen koers te varen. Wil je lekker je eigen plan trekken, dat staat je vrij! Wil je het hele programma volgen, je bent van harte welkom! Wil je bepaalde programmaonderdelen wel en andere niet bijwonen, helemaal prima!
JOUW INVESTERING

Vrijdag 8 t/m zondag 10 maart 2024
Voor deze retraite zijn uitsluitend 2-persoonskamers beschikbaar. Deze kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden en je hebt een eigen toilet/douche op de kamer.
Inbegrepen is 2x een overnachting in een 2-persoonskamer (handdoeken/beddegoed is aanwezig), 2x ontbijt, 2x lunchpakket, 2x 3-gangen avondmaaltijd, fruit, koffie/thee en lekkernij, gebruik yogamat / meditatiekussen (mag je uiteraard ook zelf meenemen). Bij aankomst ontvang je een leuk welkomstpakketje! Je hebt het gehele weekend de beschikking over je eigen elektrische fiets.
Het tarief is eveneens inclusief deelname aan het programma, d.w.z. de YogaNidra, YinYoga, Creatieve activiteit, Klankconcert.

Je betaalt € 599,=

Tegen bijbetaling van €45,= boek je een klankschaalmassage of een doTERRA Aromatouchmassage. Dit beslis je ter plekke!
Vrijdag 15 t/m maandag 18 maart 2024 (drie overnachtingen)
Vrijdag 5 t/m maandag 8 april 2024 (drie overnachtingen)
Vrijdag 12 t/m maandag 15 april 2024 (drie overnachtingen)

Voor deze retraite zijn zowel 1- als 2-persoonskamers beschikbaar. Alle kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden en je hebt een eigen toilet/douche op de kamer.
Inbegrepen is 3x een overnachting in een 1- of 2-persoonskamer (handdoeken/beddegoed is aanwezig), 3x ontbijt, 3x lunchpakket, 3x 3-gangen avondmaaltijd, fruit, koffie/thee en lekkernij, gebruik yogamat / meditatiekussen (mag je uiteraard ook zelf meenemen). Bij aankomst ontvang je een leuk welkomstpakketje! Je hebt het gehele weekend de beschikking over je eigen elektrische fiets.
Het tarief is eveneens inclusief deelname aan het programma, d.w.z. de YogaNidra, YinYoga, Creatieve activiteit, Klankconcert.

Je betaalt € 699,= (je deelt een kamer met een andere deelnemer)
Wil je een 1-persoonskamer dan is de meerprijs €60,=.

Tegen bijbetaling van €45,= boek je een klankschaalmassage of een doTERRA Aromatouchmassage. Dit beslis je ter plekke!
MEER INFO / VRAGEN
Mail naar info@simonebusscher.nl als je graag meer informatie wilt ontvangen en/of een vraag wilt stellen.
Uitgebreide informatie over mij en over mijn werk lees je op www.simonebusscher.nl

Je bent van harte welkom!