Cursus

Retraite Moeiteloos Ondernemen

02 april - 05 april 2023
Aanvang: 14:00 uur

Van droom naar daad op Terschelling; Even pas op de plaats om vooruit te komen.

Ben je een (startende) ondernemer en

  • Heb je een idee, maar krijg je het nog niet uitgevoerd?
  • Wil je van hard werken naar moeiteloos ondernemen?
  • Verlang je naar rust en ruimte om je ideeën uit te werken?
  • Ben je bereid om je eigen weerstanden aan te gaan?
  • Wil je op een intuïtieve, diepgaande manier aan de slag?

Kom dan naar de Moeiteloos Ondernemen retraite op Terschelling.

Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je in 3 dagen aan de slag met jouw idee, wens, verlangen of plan. We maken tijd om concreet aan de slag te gaan en stappen te zetten. Tegelijkertijd is er ook ruimte voor stilstaan, loslaten en patronen doorbreken zodat je niet in dezelfde groef blijft hangen. Dit is jouw kans om echt te doen wat je voor ogen hebt!
Je komt naar deze retraite met een droom, een idee, iets dat jij in de wereld wil zetten. Dat kan een nieuwe dienst zijn, je website, het schrijven van een boek of het starten van je eigen bedrijf.
Tijdens deze dagen op Terschelling ga je concreet en praktisch aan de slag met dit idee en ontdek je hoe je vanuit flow en overgave aan een grotere stroom iets in de wereld kan zetten.
Na de retraite kun je het volgende verwachten:

  • Je hebt weer energie om aan de slag te gaan met jouw doel, wens, verlangen.
  • Je hebt oude patronen losgelaten
  • Je onderneemt meer vanuit rust, flow en overgave
  • Je weet wat je blokkeert en ook hoe je daar iedere keer weer doorheen kunt
  • Je hebt de eerste concrete stappen gezet en ziet daardoor al resultaat

Martijn Meima
Al bijna 25 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Sinds 2007 ben ik de expert op het gebied van intuïtief en moeiteloos ondernemen wat in 2020 uitmondde in mijn boek Moeiteloos Ondernemen. Als bedrijfskundige combineer ik zakelijke kennis en ervaring met de meer intuïtieve, spirituele kant van het ondernemerschap. Zo verbind ik de bovenstroom en de onderstroom omdat ik geloof dat dit de sleutel tot het succes van jouw bedrijf is.

Het programma stem ik af op jouw behoefte en die van de andere deelnemers. Hierbij kun je op mij rekenen als gids, als space holder, klankbord en stok achter de deur. Ik maak gebruik van intuïtieve methoden zoals opstellingen, visualisaties, loslaattechnieken en lichaamswerk. Ook maken we gebruik van de natuur die overal om ons heen is. Tenslotte breng ik mijn bedrijfskundige kennis en ervaring in.

Aanmelden en meer informatie via deze link.