CursusPopulairWeekend

Verteldriedaagse

23 oktober - 25 oktober 2020

Al vele jaren organiseert de Vertelacademie jaarlijks de Verteldriedaagse. De Verteldriedaagse vindt elk jaar plaats in oktober, afwisselend op de Volkshogeschool Terschelling (2018) en in Vertelkasteel Alden Biezen (BE) (2019).

De Verteldriedaagse is toegankelijk voor vertellers met en zonder ervaring, van ‘absolute beginner’ tot doorgewinterd podiumbeest, want er wordt gewerkt mer verschillende workshops in niveaugroepen. Mensen die nog nooit verteld hebben worden op deze driedaagse op maat begeleid om hun eerste stappen te zetten om zich een verhaal eigen te maken en hun eigen vertelstijl te ontdekken. Mensen met meer ervaring worden ondergedompeld in een vertelbad.
De Verteldriedaagse is er voor iedereen die wil leren vertellen, groeien in zijn vertelstijl, voor hen die uitdagingen durven aangaan en het experiment niet schuwen. Maar vooral ook voor iedereen die zin heeft in een fijn lang weekend rond ‘vertellen’ in een karakteristieke omgeving! Op de Folkshegeskoalle is dat op een inspirerende plek in het bos bij het strand op Terschelling. Meer over het programma lees je op de site van de Vertelacademie. Boeken doe je direct bij de Folkshegeskoalle.

Prijs op basis van volpension
€264,- slaapzaal Roefke. Andere kamers in overleg.

Docenten: Tom van Mieghem (BE), Mia Verbeelen (BE), Veva Gerard (BE), Raymond den Boestert (NL) en twee gastdocenten. Het programma duurt van vrijdag 19 oktober 17 uur tot zondag 21 oktober 16 uur.