CursusWeekend

Wandelweekend

27 september - 29 september 2024
Aanvang: 13:30 uur

Geniet van een heerlijk yoga- en wandel retreat op Terschelling. Eventjes helemaal ontsnappen, weg van de dagelijkse sleur en gewoon genieten van de eenvoud van het leven. Yin & reset yoga sessies, lekker uitwaaien en wandelen op de prachtige stranden, maar ook genieten van de rust en ruimte, een massage of cranio sessie en natuurlijk het heerlijke eten! Het thema deze dagen is “niets hoeft, alles mag”. Wat wil je nog meer?

Elke dag beginnen we met een fijne yogasessie. Na het heerlijke ontbijt starten we met een mooie wandeling door bos, over duin en strand. In de namiddag is er weer een diepgaande reset yogasessie.
Deze retraite is een mooie mix van ontspanning, verdieping, fysiek actief zijn, maar ook vol gezelligheid en plezier op een fantastische plek in het bos bij zee en strand.

Wat biedt deze retraite op Terschelling:

  • De dagelijkse yoga en wandelingen in de schitterende natuur van Terschelling brengen je aandacht helemaal in het ‘hier en nu’
  • Je komt helemaal tot rust
  • Je wordt je (weer) bewust hoe het nu echt met jou gaat, in verbinding met jezelf
  • Praktische yoga houdingen voor in het dagelijkse leven
  • Een weekend opladen, ontspannen en genieten!

 

Wie
Mieke Nakken geeft al tientallen jaren inspirerende yoga/wandelretraites in binnen en buitenland. Terschelling is een van haar thuisbases. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving of mail info@miekenakken.nl