Cursus

Yogawandel4daagse

18 september - 21 september 2022
Aanvang: 11:00 uur

Wandel naar jezelf

Een paar heerlijke dagen om tot rust te komen en kwaliteit-tijd voor jezelf te nemen. Het eiland Terschelling biedt hiervoor een fantastische omgeving.

Het yogawandeltraject op het schitterende eiland Terschelling is voor iedereen die zin heeft in een actieve en ontspannende tijd.  Yin & yang yoga sessies, lekker uitwaaien en wandelen op de prachtige stranden, maar ook genieten van de rust en ruimte, een massage of cranio sessie en natuurlijk het heerlijke eten! Het thema deze dagen is “niets hoeft, alles mag”.

Elke dag is er een programma met een wandeling van 8 a 10 kilometer door bos, over duin en strand. Daarnaast doen we lichaamsoefeningen zoals yoga en stretching en beoefenen we meditatie.
Deze retraite is een mooie mix van ontspanning, verdieping, fysiek actief zijn, maar ook vol gezelligheid en plezier op een fantastische plek in het bos bij zee en strand.

Wat biedt deze retraite op Terschelling:

  • De dagelijkse meditaties, yoga en wandelingen in de schitterende natuur van Terschelling brengen je aandacht helemaal in het ‘hier en nu’
  • Je komt helemaal tot rust
  • Je wordt je (weer) bewust van wat voor jou belangrijk is, wat er werkelijk toe doet, waar jij op uit bent
  • Je ontvangt een introductie in Tibetaans boeddhisme
  • Het programma, instructies bij de meditatie en een eventueel persoonlijke gesprek geven je praktische handvatten die je toe kunt passen in jouw dagelijks leven. Het brengt je verder in situaties waar je nu stopt of weerstand ervaart.

Wie
Mieke Nakken geeft al tientallen jaren inspirerende yoga/wandelretraites in binnen en buitenland. Terschelling is een van haar thuisbases. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving of mail info@miekenakken.nl

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand van Terschelling volg je door het jaar heen inspirerende cursussen op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. De cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension. -> Kijk hier voor het volledige programma.