Contact

Bij ons kun je een meerdaagse cursus volgen of gewoon heerlijk overnachten. Wees welkom!
Met de gewone veerdienst van rederij Doeksen vaar je in twee uur van Harlingen naar Terschelling. Je bent meteen op vakantie! De sneldienst doet er ongeveer 50 minuten over.

Bij de haven van Harlingen is goede parkeergelegenheid. De trein en bus naar Harlingen sluiten aan op de gewone veerdienst. Vanuit de haven in West-Terschelling staat de bus klaar om je naar Hoorn te brengen. Een fiets huren op de haven kan natuurlijk ook. Je bagage wordt gratis bij ons gebracht. Hou wel rekening met een fietstocht van ongeveer 10 kilometer. Een fiets huren in de buurt kan ook.

Adres

Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn Terschelling

Openingstijden

MaandagOpen
DinsdagOpen
WoensdagOpen
DonderdagOpen
VrijdagOpen
Zaterdag Open
ZondagOpen

Contactgegevens

0562-448954
info@folkshegeskoalle.nl

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Niet altijd alle informatie komt aan bod op deze website. Misschien dat je door de onderstaande vragen van onze vorige bezoekers je antwoord wel kunt vinden.
Neem bij twijfel altijd even contact met ons op, wij denken graag met je mee.

 • Hoe geef ik me op voor een cursus?

  Je kunt je opgeven direct op de website via de boekingsknop. Als dit niet lukt, mag je ook altijd bellen of een mail sturen, dan helpen we je graag.

 • Kan ik een éénpersoonskamer krijgen?

  Voor een aantal cursussen is veel belangstelling. We willen dan graag zoveel mogelijk mensen de kans geven mee te kunnen doen. Een kamer voor je alleen is daarom meestal niet mogelijk om op de site te boeken. Wil je toch alleen slapen? Neem dan even contact met ons op.

 • Mogen er honden mee?

  In de appartementen en de kamers op de begane grond in Het Roefke mogen honden mee. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. We horen graag even van tevoren als je een huisdier mee wilt nemen.

 • Kan ik mee-eten?

  Je bent van harte uitgenodigd om mee te eten. Als er een groep in huis is, en er gekookt wordt die dag, is het altijd mogelijk om aan te schuiven als je dat van te voren aangeeft.

 • Hoe weet ik of er plaats is?

  In onze boekingskalender kun je zien wanneer er plek is en direct je kamer reserveren. Groepen helpen we graag persoonlijk om aan alle wensen te kunnen voldoen. Groepen vragen vaak langer van tevoren of er plek is, dit is vaak nog niet zichtbaar op de site. Bij twijfel graag contact opnemen.

 • Kunnen er meerde groepen op de zelfde dag boeken?

  Het is zeker mogelijk dat er tegelijkertijd meerdere groepen aanwezig zijn. De accommodatie helemaal voor jezelf huren mag natuurlijk ook, dat kan in overleg vanaf 50 personen.

 • Dien ik ter plaatse een waarborgsom te voldoen?

  Wij vragen geen borgsom

 • Zijn de prijzen inclusief BTW?

  Al onze prijzen op de bevestigingsbrief of factuur, zijn inclusief BTW

 • Hoe kom ik bij de Folkshegeskoalle?

  Hoe kom ik bij de Folkshegeskoalle?
  Met de gewone veerdienst van rederij Doeksen vaar je in twee uur van Harlingen naar Terschelling. Je bent meteen op vakantie! De sneldienst doet er 45 minuten over.
  Bij de haven van Harlingen is goede parkeergelegenheid. De trein naar Harlingen sluit aan op de gewone veerdienst.
  Vanuit de haven in West-Terschelling staat de bus klaar om je naar Hoorn te brengen. Een fiets huren op de haven kan natuurlijk ook. Je bagage wordt gratis bij ons gebracht.
  Hou dan wel rekening met een fietstocht van ongeveer 10 kilometer. Een fiets huren in de buurt kan ook.

 • Kan ik ook komen zonder cursus te boeken?

  Je bent welkom te komen overnachten! We hebben ruimte voor alleenreizigers, groepen, (vrienden)stellen en gezinnen. Als er plek is, kan je komen slapen, ontbijten en eventueel mee-eten.

 • Zijn er meer activiteiten op Terschelling?

  Bij de receptie van de Folkshegeskoalle vind je informatie over activiteiten en evenementen op Terschelling, van zeehondentochten tot wandelingen. Bij ons kun je ook meteen kaartjes kopen. Of haal activiteitenkrant De Sjouw voor het actuele aanbod.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!