We mogen weer open!

Je bent vanaf 1 juni weer van harte welkom op de Folkshegeskoalle. Uiteraard binnen de geldende regels van de anderhalvemetersamenleving waar we nu mee te maken hebben door het coronavirus. We doen er alles aan om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Een veilig verblijf voor jullie als onze gast, is voor ons het belangrijkste.
Volgens de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio’s is het toegestaan om open te zijn voor groepen tot 30 personen vanaf 1 juni. Ook mogen de eet- en drinkgelegenheden geopend zijn, maar dan wel uitsluitend voor onze eigen gasten.

Dit betekent ook dat je vanaf nu je strippenkaart kunt verzilveren voor een verblijf vanaf 1 juni op de Folkshegeskoalle.

We hebben alles voorbereid om onze gasten en medewerkers een veilige plek te kunnen bieden. Dat betekent dat je verblijf wat anders zal zijn dan je van ons gewend bent.

Welke maatregelen nemen we?

Tijdens je verblijf zorgen we er op allerlei manieren voor dat het onderlinge contact tussen gasten en medewerkers beperkt wordt en het makkelijker is om je aan de regels te houden. Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM en gelden de volgende voorwaarden:

  • Onze medewerkers houden anderhalve meter afstand. Binnen de mogelijkheden helpen we jullie natuurlijk zoveel en waar we kunnen.
  • In de gebouwen is er éénrichtingsverkeer en er kunnen minder gasten tegelijk in de eetzaal. Natuurlijk ook helemaal aangepast conform de regels m.b.t de 1,5 m en de nodige hygiënemaatregelen
  • Er kunnen alleen kamers gedeeld worden door mensen die uit één huishouden komen. Gezinnen/echtparen kunnen wel gewoon een kamer delen. Heb je al een boeking staan op een gedeelde kamer, maar niet met iemand uit hetzelfde huishouden, dan nemen we contact met je op om de kamer om te boeken naar een éénpersoonskamer.
  • Extra schoonmaak en overige hygiëne­­maatregelen zijn erg belangrijk. De openbare toiletten zijn niet open, je kunt gebruik maken van het sanitair op je eigen kamer. Er zijn desinfecterende handgels in alle gebouwen en zalen voor algemeen gebruik. Ook is er zeep aanwezig op alle kamers.
  • We werken uitsluitend met reserveringen.
  • Gasten met klachten (koorts, hoesten etc.) kunnen we helaas niet ontvangen.

Deze maatregelen passen we aan als daartoe aanleiding is vanuit de overheid of de GGD.

We open jullie snel te zien, we hebben je gemist!

Vriendelijke groet,
namens het hele team, Amarins

16 mei 2020