Tweepersoonskamers De Brêge

Het fraaie ronde gebouw De Brêge is rondom een duin gebouwd. Hier bevinden zich 11 ruime tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In de gemeenschappelijke zitruimte zijn er koffie/thee-faciliteiten en een televisie. Er ligt een groot terras om het gebouw heen en er zijn diverse zitjes, buiten en binnen. In het gebouw zelf kunt u gebruik maken van koffie/thee en het barretje in de gemeenschappelijke foyer met televisie.
Boven in dit gebouw is een lichte conferentieruimte, de Brêgezaal.

Vanaf 2024 hanteren wij seizoensprijzen laag / midden / hoog :

Prijs: € 71,20 / € 89,00 / € 106,80 per nacht voor twee personen exclusief ontbijt, inclusief handdoeken en bedlinnen. Exclusief toeristenbelasting (€ 2,10 p.p.p.n.).

Alleengebruik € 51,60 / € 64,50 / € 77,40 per nacht excl. toeristenbelasting. 

Ontbijt is € 12,50 p.p. Diner op aanvraag €29,50 p.p. Lunchpakket bij te boeken voor € 8,50 p.p. Dit kunt u eventueel doorgeven na de bevestiging van uw reservering.

Maak hier direct uw reserveringsaanvraag.
Dit is nog geen definitieve boeking. Wij nemen dagelijks de reserveringsopties in behandeling.

Wilt u een reservering maken voor een kamer, studio, appartement of slaapzaal? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier voor een reserveringsaanvraag. Wij nemen dan contact met u op.

Reserveren overnachting