Singer/Songwriting Camp

Zing je graag en heb je je altijd al eens in songwriting willen verdiepen?
Zoek je tijd en ruimte om te werken aan je eigen geluid?
Heb je behoefte aan inspiratie van andere bevlogen muziekmakers?
Doe dan mee met dit Songwriting Camp op één van de mooiste plekken van Nederland!
Tijdens deze midweek van maandag 29 augustus t/m  vrijdag 2 september gaan we aan de slag met je stem, je schrijf-skills en je tekstbeleving.
Met twee ervaren docenten en in een kleine groep maak je in deze workshop een grote sprong vooruit wat betreft je zang en zelfvertrouwen en leer je een aantal fijne kneepjes op songwriting-gebied. Daarnaast is er voldoende vrije tijd om van Terschelling te genieten. Een perfecte manier om de zomer af te sluiten! We werken in een kleine groep, op een ruime locatie, met veel mogelijkheid om buiten te zijn en en te werken.

Dit Songwriting Camp wordt georganiseerd door LalaLab i.s.m. Vocal Freedom en de Folkshegeskoalle.
Channah van ’t Riet studeerde zang & songwriting aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde hier lessen bij o.a. Anouk en Mathilde Santing. In de jaren hierna deed zij honderden optredens (o.a. Concertgebouw, Paradiso, radio en televisie) en bracht zij een album en twee EP’s uit. In 2021 volgt een nieuwe EP en een theatertour. Daarnaast zette zij songwriting academie LalaLab op, waarin zij beginnende en ervaren songwriters coacht in het schrijven en naar buiten brengen van eigen nummers, tevens schrijft ze veel over muziek. Channah kan je helpen met je zang, instrumentbeheersing, het schrijven van liedjes en je podiumpresentatie.

Annemarie Hilbrands is gediplomeerd en geautoriseerd CVT-docent na een 3-jarige opleiding aan het zanginstituut van Cathrine Sadolin. Ze heeft haar eigen lespraktijk in Amsterdam, Vocal Freedom. Met een goede zangtechniek ontdek je meer mogelijkheden van je stem en kun je vrijer zingen. Annemarie kan je helpen met bijvoorbeeld het halen van hoge/lage noten, volumes, stabiliteit van noten, ademsteun etc. Naast privéleerlingen heeft ze les gegeven aan studenten van Theateropleiding Selma Susanna en zang- en spreekstem-workshops aan docenten van de Muziekschool Amsterdam. Begin 2021 komt Annemarie’s album uit, met haar eigen songs.

Aanmelden kan via deze link: Songwriting Camp Terschelling (lalalab.nl)

Yoga met live muziek

Yoga met live muziek en bezinning, met Jan Kuiper en Yvonne de Hoop.
Tijdens dit weekend laat je de dagelijkse sleur even achter je en dompel je jezelf onder in yoga, stilte en muziek.

Het programma bestaat uit Critical Alignment Restorativ Yoga en Yin Yoga met live muziek, inspirerende lezingen, stilte wandeling, uitgebreide aandacht voor meditatie en mindfulness, lekker eten en vol op ruimte voor jezelf.

Meer informatie en inschrijven: www.yogainconcert.nl