Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Zin om mee te werken op dit mooie bedrijf? Er is in het seizoen vaak ruimte voor een:

Algemeen medewerker (m/v, parttime)
Als Algemeen medewerker op de Folkshegeskoalle werk je in de (ontbijt)keuken, in de bediening en in de huishouding. De werkzaamheden en werktijden zijn afwisselend en in overleg volgens rooster. Je bent gastvrij en vriendelijk.

Uitnodiging voor stagiairs (m/v)
De Folkshegeskoalle is een erkend leerbedrijf met oog voor milieu en duurzaam toerisme. Stagiairs van toeristische opleidingen zijn van harte uitgenodigd om op onze accommodatie – met (Friese) culturele inslag – praktijkervaring op te komen doen en onderzoeksprojecten uit te voeren.

 Mail je reacties op deze vacature aan directeur Jacqueline Spendel.

Meer informatie over ons bedrijf vind je hier op de website of mail ons je vragen.

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand, worden door het jaar heen inspirerende cursussen georganiseerd op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. Deze cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension.
Naast groepen en scholen verblijven er ook vakantiegasten op de Folkshegeskoalle. De locatie beschikt over slaapzalen, twee- en meerpersoonskamers, appartementen en verschillende zaalruimtes waaronder een buitenpodium.