Appartementen

De Koai en De Stjune
Onze 4-persoons appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn in 2020 volledig opgeknapt. Het zijn gezellige, eenvoudige appartementen met twee slaapruimtes, een goed ingerichte keuken en een aparte badkamer met toilet. De appartementen zijn gebouwd op de fundamenten van een bunker uit de Tweede Wereldoorlog.

Inrichting
De appartementen hebben een eethoek, een zitje met bankstel en zijn voorzien van wifi, radio en tv.
De keuken is ingericht met een koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Er zijn voldoende servies en pannen aanwezig voor vier personen. De appartementen zijn gelijkvloers en liggen direct aan het binnenplein bij de receptie. Op ons terrein staan verschillende buitenzitjes.

Prijs appartement: € 112,- per nacht exclusief eindschoonmaak (€46,00, deze is verplicht), bedlinnen (€10,00) en toeristenbelasting (€1,92 p.p.p.n.).

Diner op aanvraag €27,50 p.p. Ontbijt op aanvraag €11,50 p.p. Lunchpakket op aanvraag €7,95 p.p. Dit kun je doorgeven na de bevestiging van je reservering.

Extra’s: in de appartementen zijn maximaal 2 honden toegestaan tegen bijbetaling van € 20,00.

Maak hier uw reserveringsaanvraag. Dit is nog geen definitieve boeking maar een optie. Wij nemen de opties dagelijks in behandeling.

Wilt u een reservering maken voor een kamer, studio, appartement of slaapzaal? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier voor een reserveringsaanvraag. Wij nemen dan contact met u op.

Reserveren overnachting