Steun de Folkshegeskoalle

We hopen van harte dat je gezond bent.
Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Het afgelopen seizoen is was het vaak onnatuurlijk stil op de Folkshegeskoalle Schylgeralân. Doordat veel cursussen niet door konden gaan in de coronacrisis zijn we zomaar in zwaar weer terechtgekomen.
De FHS is een onafhankelijke instelling. Subsidie krijgen we niet; we zijn afhankelijk van omzet en van onze vrienden. Nu we door de crisis weinig gasten hebben kunnen ontvangen, ziet het er slecht uit voor ons. Gelukkig is er nu weer wat bedrijvigheid en gezelligheid van deelnemers en gasten, maar het verlies van 2020 halen we niet meer in.

Daarom roepen we jouw hulp in.

Strippenkaart

Voor jou als onze vriend(in), gast, relatie hebben we de ‘FHS-Strippenkaart’ bedacht. Met die strippenkaart kun je bijvoorbeeld een overnachting of verblijf betalen, of de kosten voor een cursus.
Je kunt zelf bepalen waar je ‘de strippen’ aan besteedt en wanneer je dat doet. Om ons door deze tijd te helpen betaal je 25% extra, maar doe je jezelf ook wat cadeau: een mooi vooruitzicht om binnenkort op Terschelling te ontspannen.

Deze strippenkaart kun je hier aanschaffen. Van elke kaart komt 25% ten goede aan de Folkshegeskoalle Schylgeralân.

Je kunt kaarten kopen van 50, 75, 100, 150, 200, 250 en 500 euro. De kaarten zijn 2 jaar geldig.

Help ons en doe jezelf (of een ander) een verblijf op Terschelling cadeau!

Nieuwe vrienden

Je kunt ook onze vaste vriend worden. Dan steun je ons jaarlijks met een vaste bijdrage. Ben je al vriend? Dan hoeven we je niet te vertellen hoe belangrijk het voortbestaan van de FHS is. We zijn blij met je steun, en misschien heb je wel familie of kennissen die ook vriend willen worden? Ook dat helpt ons zeer.

Nieuwe vrienden kunnen zich hier aanmelden.

De FHS is al sinds 1948 een bijzondere plek in Fryslân. Deze plek mag niet verdwijnen. We hopen van harte dat je ons ook nu blijft steunen. En dat we elkaar weer mogen ontmoeten op onze prachtige Folkshegeskoalle.
Heb je vragen? Over deze brief of over de FHS-Strippenkaart? Neem dan vooral contact met ons op.