Steun de Folkshegeskoalle

We hopen van harte dat je gezond bent. Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Het nieuwe seizoen is aangebroken, het is prachtig voorjaarsweer, maar op de Folkshegeskoalle Schylgeralân is het stil. Geen gasten, geen vrienden, geen gezelligheid en drukte. Door de coronacrisis zijn we zomaar in zwaar weer terechtgekomen.
De FHS is een onafhankelijke instelling. Subsidie krijgen we niet; we zijn afhankelijk van omzet en van onze vrienden. Nu we door de crisis geen gasten kunnen ontvangen, ziet het er slecht uit voor ons. We zijn bang dat we 2020 als een verloren jaar moeten beschouwen.

Daarom roepen we jouw hulp in.

Strippenkaart

Voor jou als onze vriend(in), gast, relatie hebben we de ‘FHS-Strippenkaart’ bedacht. Met die strippenkaart kun je bijvoorbeeld een overnachting of verblijf betalen, of de kosten voor een cursus. Je kunt zelf bepalen waar je ‘de strippen’ aan besteedt en wanneer je dat doet. Om ons door deze tijd te helpen betaal je 25% extra, maar doe je jezelf ook wat cadeau: een mooi vooruitzicht om binnenkort op Terschelling te ontspannen.

Deze strippenkaart kun je hier aanschaffen. Van elke kaart komt 25% ten goede aan de Folkshegeskoalle Schylgeralân.

Je kunt kaarten kopen van 50, 75, 100, 150, 200, 250 en 500 euro. De kaarten zijn 2 jaar geldig.

Help ons en doe jezelf (of een ander) een verblijf op Terschelling cadeau!

Nieuwe vrienden

Je kunt ook onze vaste vriend worden. Dan steun je ons jaarlijks met een vaste bijdrage. Ben je al vriend? Dan hoeven we je niet te vertellen hoe belangrijk het voortbestaan van de FHS is. We zijn blij met je steun, en misschien heb je wel familie of kennissen die ook vriend willen worden? Ook dat helpt ons zeer.

Nieuwe vrienden kunnen zich hier aanmelden.

De FHS is al sinds 1948 een bijzondere plek in Fryslân. Dat mag niet verdwijnen. We hopen van harte dat je ons ook nu blijft steunen. En dat we elkaar over niet al te lange tijd weer kunnen ontmoeten op onze prachtige Folkshegeskoalle. Heb je vragen? Over deze brief of over de FHS-Strippenkaart? Neem dan vooral contact met ons op.