Vacature Kok

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Kom jij als kok ons enthousiaste team versterken?

Zelfstandig kok m/v (parttime)
Als kok bereid je bij ons gezonde maaltijden en kook je vaak vegetarisch voor onze gasten en cursisten. Dit zijn dagmenu’s (en lunches) voor maximaal 90 personen. Soms kook je voor een bedrijfscursus van 20 personen, soms voor schoolkampen van 60 kinderen en van alles daar tussenin.
Onze keuken staat bekend als goed en lekker. Je neemt graag veel eigen verantwoordelijkheid en bent creatief in het koken van lekkere maaltijden voor gasten met uiteenlopende dieetwensen, van kindermenu tot glutenvrij en van veganistisch tot halal.

De Folkshegeskoalle biedt jou een gezellige, veelzijdige en dynamische werkomgeving op een mooie plek met uiteenlopende hartelijke gasten. Ons team is gastvrij, vriendelijk en weet van aanpakken met een glimlach.

 Mail je reacties op deze vacature aan directeur Amarins Geveke.

Meer informatie over ons bedrijf vind je hier op de website of mail ons je vragen.

Zin om mee te werken op dit mooie bedrijf? Er is in het seizoen ook ruimte voor een

Algemeen medewerker (m/v, parttime)
Als Algemeen medewerker op de Folkshegeskoalle werk je in de (ontbijt)keuken, in de bediening en in de huishouding. De werkzaamheden en werktijden zijn afwisselend en in overleg volgens rooster. Je bent gastvrij en vriendelijk.

Uitnodiging voor stagiairs (m/v)
De Folkshegeskoalle is een erkend leerbedrijf met oog voor milieu en duurzaam toerisme. Stagiairs van toeristische opleidingen zijn van harte uitgenodigd om op onze accommodatie – met (Friese) culturele inslag – praktijkervaring op te komen doen en onderzoeksprojecten uit te voeren.

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand, worden door het jaar heen inspirerende cursussen georganiseerd op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. Deze cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension.
Naast groepen en scholen verblijven er ook vakantiegasten op de Folkshegeskoalle. De locatie beschikt over slaapzalen, twee- en meerpersoonskamers, appartementen en verschillende zaalruimtes waaronder een buitenpodium.