Groepen en bedrijven

De Folkshegeskoalle is een super locatie voor groepen en bedrijven. De plek is uniek, in het bos, vlakbij zee en duingebied. Een goede keuken en een heel eiland tot je beschikking met alle mogelijke vormen van vertier en ontspanning. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Paardrijden, wandelen, fietsen, een excursie naar de bunkers, je eigen eten zoeken op het Wad of een spannende reflectortocht in het donker door het bos, inspiratie genoeg.

Groepen

Je bent van harte welkom voor een familie- of vriendenuitje. Ook voor bruiloften hebben we alles in huis om er een prachtfeest van te maken. De combinatie van onze verschillende soorten kamers en zalen, binnen en buiten faciliteiten bieden voor iedere groep, van voetbalkamp tot verjaardagsborrel de juiste plek. In onze recreatiezaal It Bopperom vind je bijvoorbeeld een open haard, piano, bar, tv en een geluidsinstallatie.

Scholen

Op schoolkamp naar Terschelling! Bij het strand van Hoorn op Terschelling ligt een ideale locatie: de Folkshegeskoalle Schylgeralân. Op ons terrein tussen bos en duin liggen meerdere gebouwen met in totaal 100 slaapplaatsen. Van twee- en vierpersoonskamers tot grotere slaapzalen.
Voor schoolgroepen is een grote recreatiezaal en groepsruimte beschikbaar. En er is natuurlijk de ruimte van het eiland. Zo ben je verzekerd van een ideale mix van cultuur en natuur, beweging, plezier en ontspanning op het prachtige Terschelling. Wij denken graag mee.

Hier vind je alle informatie voor scholen. 

Bedrijven

Voor een bedrijfsuitstapje vind je hier een fantastische bestemming. Maar ook voor een brainstorm of een training komen bedrijven hier graag. Het Brêgegebouw leent zich daar heel goed voor.

Neem alleen al de lichte, ronde conferentieruimte De Brêgeseal, omringd door een groot terras. Deze zaal is voorzien van diverse audiovisuele middelen. Hier kun je ongestoord werken. Desgewenst kunnen wij je in contact brengen met een dagvoorzitter of ervaren trainer.

Andere bedrijven of instellingen komen hier voor teambuilding of voor een bedrijfsreis. Behalve in De Brêge kun je als groep ook overnachten in het sportievere verblijf It Roefke met slaapzalen en slaapzaaltjes. Wij doen daarvoor graag een aantal suggesties en programma ideeën aan de hand.

Maak hieronder een aanvraag voor een groepsreservering. Let op: deze boeking is niet definitief. Wij nemen naar aanleiding van de aanvraag contact op. 


Formulier groepsreservering

Groepsverblijven kunnen via het formulier worden aangevraagd.