Zaalruimtes

De Folkshegeskoalle op Terschelling heeft verschillende zaalruimtes op het terrein. Deze zalen zijn geschikt voor vergaderingen, creatieve cursussen, voor muziek en dans, voor groepsrecreatie en voor feestjes. Er is ook een prachtig buitenpodium voor optredens en presentaties. Faciliteiten: beamer, televisies, muziekinstallaties, flipovers, een piano, spelletjeskist, DVD, open haard en wifi. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Onze zalen zijn per dagdeel of meerdere dagen te huur, eventueel met uitgebreide catering voor lunch, high tea, borrels en diner en met of zonder overnachtingen.

De Brêge Seal (Brugzaal)

De Brêge Seal is een ronde, moderne en lichte conferentieruimte, voorzien van alle gemakken. De Brêgezaal wordt gebruikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor meditatielessen en schildercursussen.
Je kunt hier ongestoord aan tafel vergaderen of werken met een (cursus)groep tot ongeveer 30 personen.

Roefke Seal (Roefje)

Deze recreatiezaal is licht en sereen, met een mooie houten vloer. De zaal is volledig vernieuwd en bevindt zich in groepsverblijf ’t Roefke, waar verschillende soorten slaapgelegenheden zijn. Het is een intieme zaal, groot genoeg voor 60 personen en geschikt voor zowel bijeenkomsten als yogalessen.

’t Bopperom (’t Bovenruim)

’t Bopperom is een sfeervolle groepsruimte met open haard, piano, tv, spelletjeskist, boeken, DVD en muziekinstallatie. Er is een keukentje en een terras op het zuiden. Deze ruimte geeft plaats aan 80 personen en is geschikt voor cursussen, bijeenkomsten of partijtjes.

’t Rom (Het Ruim)

Samen eten in ’t Rom, dat hoort bij de filosofie van de Folkshegeskoalle. In deze eetzaal gebruik je de (vegetarische) maaltijd en het ontbijt samen met de andere gasten.
We laten je graag genieten van het goede der aarde met lokale producten en we bakken het ontbijtbrood vers af.
Er is bij ons altijd de voorkeur voor vegetarische maaltijden en we kunnen rekening houden met allergieën.

De Rondte – het buitenpodium

Sinds de zomer van 2017 beschikt de Folkshegeskoalle over een prachtig buitentheater. Het ronde buitenpodium is gemaakt als plek voor de eilander volksdansers om hun zomerdemonstraties te kunnen houden. Deze prachtige plek is geschikt als dansvloer, yogaruimte, leslokaal, presentatieruimte en (film)theater. Kijk op onze Facebook-pagina voor ons programma!