Nieuwe Plakken

Ontdek deze nieuwe hotelkamers, ingericht in een bunker op de Folkshegeskoalle op Terschelling.
Deze kamers liggen op de benedenverdieping van ons gebouw ’t Roefke, met de fundamenten van een voormalige bunker uit de Tweede Wereldoorlog. De kamers hebben dan ook een industriële uitstraling waarbij er niets is afgedaan aan comfort. Ze zijn genoemd naar verschillende duinvalleien – plakken – op Terschelling.
Deze vijf ruime, moderne 2-persoonskamers uit 2020 zijn voorzien van een zitje, een slaapgedeelte met twee 1-persoons bedden en een badkamer met douche en toilet. De kamers liggen aan een overdekte ruimte met zitgelegenheid, direct grenzend aan onze bosrijke omgeving. Op het terrein staan diverse zitjes. Het ontbijt wordt geserveerd in het naastgelegen gebouw.

Prijs: € 110,- per nacht op basis van 2 personen. Inclusief ontbijt.

 

Ook op basis van volpension mogelijk wanneer er voor groepen wordt gekookt. Lunchpakket € 7,50. Los diner €25,-Wilt u reserveren? Vraag ons naar de beschikbare kamers en opties via 0562- 448954 of onderstaand formulier.

Graag tot ziens!

Reserveren overnachting

De Folkshegeskoalle biedt ruimte aan individuele gasten, groepen, scholen en cursussen. Ontdek ons aanbod.
Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden en zalen.
Wees welkom bij de Folkshegeskoalle op Terschelling. Een prachtige plek in het bos bij het strand. Je gaat hier rijker weg!