De Plakken – Bunkerkamers

Ontdek deze bijzondere hotelkamers op de Folkshegeskoalle op Terschelling. Deze kamers liggen op de benedenverdieping van ons gebouw ’t Roefke, en zijn ingericht in de fundamenten van een voormalige bunker uit de Tweede Wereldoorlog. De kamers hebben dan ook een industriële uitstraling waarbij er niets is afgedaan aan comfort. Ze zijn genoemd naar verschillende duinvalleien – plakken – op Terschelling.

Inrichting
Deze vijf ruime, moderne 2-persoonskamers zijn voorzien van een zitje, een kledingkast, een slaapgedeelte met twee 1-persoons bedden en een luxe badkamer met douche en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt uw badlinnen klaar.
De kamers liggen grotendeels aan een overdekte ruimte, en zijn direct grenzend aan onze bosrijke omgeving. Op het terrein staan diverse zitjes. Het (vegetarische) ontbijt wordt geserveerd in het naastgelegen gebouw.

Prijs: € 110,- per nacht op basis van 2 personen. Inclusief opgemaakte bedden en ontbijt.
Alleengebruik: € 75,-
Ook op basis van volpension mogelijk wanneer er voor groepen wordt gekookt. Diner op aanvraag €25,-. Dit kunt u eventueel bijboeken na de bevestiging van uw reservering. Lunchpakket op aanvraag € 7,50.

Maak hier direct uw reserveringsaanvraag.
Dit is nog geen definitieve boeking. Wij nemen dagelijks de reserveringsaanvragen in behandeling.

De Folkshegeskoalle biedt ruimte aan individuele gasten, groepen, scholen en cursussen. Ontdek ons aanbod. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden en zalenMeerdere kamers en/of zalen reserveren voor een groep/cursus? Gebruik dan onderstaand formulier.

Aanvraag groepsreservering

Naam
MM slash DD slash YYYY
MM slash DD slash YYYY
MM slash DD slash YYYY

Wees welkom bij de Folkshegeskoalle op Terschelling. Een prachtige plek in het bos bij het strand. Je gaat hier rijker weg!