De Plakken – Bunkerkamers

Ontdek deze bijzondere hotelkamers op de Folkshegeskoalle op Terschelling. Deze kamers liggen op de benedenverdieping van ons gebouw ’t Roefke, en zijn ingericht in de fundamenten van een voormalige bunker uit de Tweede Wereldoorlog. De kamers hebben dan ook een industriële uitstraling waarbij er niets is afgedaan aan comfort. Ze zijn genoemd naar verschillende duinvalleien – plakken – op Terschelling.

Inrichting
Deze tweepersoonskamers zijn voorzien van een zitje, een kledingkast, een slaapgedeelte met twee 1-persoons bedden en een luxe badkamer met douche en toilet. De kamers grenzen aan onze bosrijke omgeving. Op het terrein staan diverse zitjes.

Vanaf 2024 hanteren wij seizoensprijzen laag / midden / hoog :

Prijs: € 71,20/ € 89,00 / € 106,80 per nacht voor twee personen Exclusief ontbijt, inclusief handdoeken en bedlinnen. Excl. toeristenbelasting (€ 2,10 p.p.p.n.)

Alleengebruik € 51,60 / € 64,50 / € 77,40 per nacht excl. toeristenbelasting.

Ontbijt is € 12,50 p.p., diner op aanvraag €29,50 p.p.. Lunchpakket bij te boeken voor € 8,50 p.p. Dit kunt u eventueel doorgeven na de bevestiging van uw reservering.

Maak hier direct uw reserveringsaanvraag.
Dit is nog geen definitieve boeking. Wij nemen dagelijks de reserveringsaanvragen in behandeling.

Wilt u een reservering maken voor een kamer, studio, appartement of slaapzaal? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier voor een reserveringsaanvraag. Wij nemen dan contact met u op.

Reserveren overnachting