Overnachten

Heerlijk overnachten in één van onze appartementen, tweepersoonskamers of een van de slaapruimtes in het groepsverblijf.
Onze hotelkamers, appartementen en slaapzalen zijn ingericht voor 2 tot 14 personen en bieden in totaal accommodatie aan groepen tot 100 personen. Onze appartementen hebben twee tweepersoonskamers en zijn geschikt voor individuele gasten of mensen die met een groep meekomen.
Prijzen zijn vanaf € 40,- inclusief ontbijt, op basis van 2 personen in een slaapzaal.
Ons ontbijtbuffet is vegetarisch, tenzij groepen uitdrukkelijk vleeswaren wensen.
Een lunchpakket is bij te boeken (voor € 7,50). Ook kunt u op basis van volpension overnachten met smakelijk 3-gangendiner (€ 25,-). Dit kan alleen in overleg wanneer er voor een van onze groepen wordt gekookt.
Onze locatie biedt ook verschillende recreatie/cursuszalen.
Wilt u meerdere kamers en/of een zaal huren? Vraag naar de mogelijkheden.

Via onderstaande kalender kunt u zien welke kamers er vrij zijn.
Door alleen de aankomst- en vertrekdatum in te voeren, ziet u alle beschikbare kamers.
U kunt ook zoeken op de kamersoort van uw voorkeur, voor dan ook eerste de datum in. Via de resultaten kunt u doorklikken naar het reserveringsformulier.


Onze gebouwen liggen verspreid tussen de bomen op ons ruime glooiende terrein, en zijn als het ware opgenomen in de duinen. Ze hebben ieder een eigen karakter. De fundamenten van onze gebouwen zijn bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Daarop zijn de slaapzalen, appartementen en ook de eetzaal gebouwd. Door architect Gunnar Daan zijn ze omgetoverd in een vriendelijke, Scandinavische stijl. Het terrein is ruim ingedeeld en de accommodatie is rustig gelegen aan de rand van het dorp Hoorn op Terschelling, midden in het bos bij het strand.

Je gaat hier rijker weg!