Appartementen

 

De Koai en De Stjune
Onze 4-persoons appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn in 2020 volledig opgeknapt. Fris in de verf met een nieuwe vloer, nieuw meubilair en bedden. Het zijn gezellige, eenvoudige appartementen met twee slaapruimtes, een goed ingerichte keuken en een aparte doucheruimte met toilet. De appartementen zijn gebouwd op de fundamenten van een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Na deze oorlog is deze locatie herbouwd tot een plek om in vrede de vrijheid te vieren.

Inrichting
De appartementen hebben een eethoek, een zitje met bankstel en ze zijn voorzien van wifi, radio en tv.
De open kookgelegenheid is ingericht met een koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Je kunt dus lekker zelfstandig kokkerellen. Er is voldoende eetgerei en servies voor vier personen. Er is een afgesloten slaapkamer met twee losse bedden en een nis met twee losse bedden naast de keuken. Dekbedden en hoofdkussens zijn uiteraard aanwezig. We leggen daarnaast een linnenpakket voor je klaar (à € 10,- per stuk) met bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen, dat scheelt weer bagage!
De appartementen zijn gelijkvloers en liggen direct aan het binnenplein bij de receptie. Op ons terrein zijn verschillende zitjes in het bos.

Prijs € 112,- per nacht per appartement.
Exclusief eindschoonmaak (€46,00), bedlinnen (€10,00 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n.
Eventueel kunt u het ontbijt bijboeken voor €11,50 p.p. Dit kunt u aanvragen nadat uw reservering is bevestigd. Dit geldt ook voor een eventueel diner. Als er voor groepen wordt gekookt, kunt u een diner bestellen voor €27,50 p.p. Een lunchpakket om mee te nemen kost €7,95 p.p.

Maak hier uw reserveringsaanvraag. Dit is nog geen definitieve boeking maar een optie. Wij nemen de opties dagelijks in behandeling.

Extra’s: in de appartementen zijn maximaal 2 honden toegestaan tegen bijbetaling van € 20,-

Bijzonder: Onze gebouwen zijn gebouwd op de fundamenten van voormalige bunkers. De bunkers zijn gebouwd in WOII. Op het terrein zijn verschillende bunkers terug te vinden. Over de geschiedenis van onze locatie is een kleine tentoonstelling te zien in zaal ’t Bopperom.