Appartementen voor vier personen

De Koai en De Stjune
Deze twee vierpersoons appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn in 2020 volledig opgeknapt. Fris in de verf met een nieuwe vloer, meubilair en bedden. Het zijn gezellige, eenvoudige appartementen met twee slaapruimtes, keuken en een doucheruimte met toilet.

Het zitgedeelte heeft een eethoek, een bankstel met stoelen en is voorzien van wifi, radio en een tv.
De open kookgelegenheid is voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat, combi-oven, waterkoker en er zijn pannen en ovenschalen. Er is voldoende eetgerei en servies voor vier personen. Je kunt dus lekker zelfstandig kokkerellen.
De appartementen zijn gelijkvloers en liggen direct aan het binnenplein bij de receptie.
De nieuwe bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden zonder hoes. We leggen een linnenpakket voor je klaar (à €10,- per stuk), dat scheelt weer bagage!

Prijs hoogseizoen €110,- per nacht per appartement. Exclusief eindschoonmaak (€45,00), bedlinnen en toeristenbelasting pppn.
Wil je reserveren? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier. Dan nemen wij contact op.

Reserveren overnachting

Bijzonder: de appartementen De Koai en De Stjune zijn gebouwd in één van de voormalige bunkers op het terrein. De bunkers zijn gebouwd in WOII. Over de geschiedenis is een kleine tentoonstelling te zien in zaal ’t Bopperom.