Appartementen

 

De Koai en De Stjune
Onze vierpersoons appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn in 2020 volledig opgeknapt. Fris in de verf met een nieuwe vloer, nieuw meubilair en bedden. Het zijn gezellige, eenvoudige appartementen met twee slaapruimtes, een goed ingerichte keuken en een doucheruimte met toilet. De appartementen zijn gebouwd op de fundamenten van een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Na deze oorlog is deze locatie herbouwd tot een plek om in vrede de vrijheid te vieren.

Inrichting
De appartementen hebben een eethoek, een zitje met bankstel en ze zijn voorzien van wifi, radio en tv.
De open kookgelegenheid is ingericht met een koelkast, koffiezetapparaat, combi-oven en waterkoker. Je kunt dus lekker zelfstandig kokkerellen. Er is voldoende eetgerei en servies voor vier personen.
De appartementen zijn gelijkvloers en liggen direct aan het binnenplein bij de receptie. Op ons terrein zijn verschillende zitjes in het bos. De nieuwe bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden zonder hoes. We leggen een linnenpakket voor je klaar (à € 10,- per stuk), dat scheelt weer bagage!

Prijs hoogseizoen € 110,- per nacht per appartement.
Exclusief eindschoonmaak (€ 45,00), bedlinnen (10,00 pp) en toeristenbelasting pppn.

       

Extra’s: in de appartementen zijn maximaal 2 honden toegestaan tegen bijbetaling van € 20,-
Eventueel kunt u het ontbijt bijboeken voor € 10,95 pp. Dit kunt u aangeven bij de reservering.
Wil je reserveren? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier. Dan nemen wij contact op.

Reserveren overnachting

Bijzonder: Onze gebouwen zijn gebouwd op de fundamenten van voormalige bunkers. De bunkers zijn gebouwd in WOII. Op het terrein zijn verschillende bunkers terug te vinden. Over de geschiedenis van onze locatie is een kleine tentoonstelling te zien in zaal ’t Bopperom.