Studio De Toer – een creatieve plek

Het spannendste plekje op Terschelling! Onze tweepersoons studio De Toer (de toren) ligt hoog op een duin en is gerealiseerd in een voormalig uitkijkpunt uit WOII. Dit bijzondere verblijf is omgebouwd tot een intieme locatie met keukentje voor een creatieve vakantie of voor romantiek voor twee. Een fijne plek voor schrijvers, tekenaars en fotografen of gewoon om samen even op te laden. Met eigen buitenzitje en keukentje voor 2 met koelkast, inductieplaat, waterkoker en cafetière.

Je slaapt in het bos bij het strand, aan de rand van het dorpje Hoorn op Terschelling.
Laat je inspireren in de rust en natuur van het eiland en boek deze bijzondere accommodatie.

Prijs: € 112,- per nacht voor twee personen inclusief handdoeken, bedlinnen en keukenlinnen. Excl. toeristenbelasting (€1,92 p.p.p.n.).

Alleengebruik € 76,00 per nacht exclusief toeristenbelasting. Diner op aanvraag €27,50. Ontbijt op aanvraag €11,50. Lunchpakket bij te boeken voor €7,95. Dit kun je eventueel doorgeven na de bevestiging van je reservering.

Via onderstaande kalender kunt u direct een reserveringsaanvraag maken. Dit is nog geen definitieve boeking maar een optie. Wij nemen deze aanvragen dagelijks in behandeling.


De Toer is door Natuurhuisje.nl bekroond als natuurhuisje!

Wilt u een reservering maken voor een kamer, studio, appartement of slaapzaal? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier voor een reserveringsaanvraag. Wij nemen dan contact met u op.

Reserveren overnachting