Slaapzaaltjes – ’t Roefke

In groepsverblijf ’t Roefke op Terschelling zijn er naast grote slaapzalen ook 4, 6 en 8-persoonskamers beschikbaar. Deze lichte slaapzaaltjes zijn ingericht met stapelbedden en/of losse bedden en hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. De slaapzaaltjes bevinden zich op de tweede etage van het groepsverblijf en zijn vernoemd naar duinen (Duuntjes) op het eiland.

In onze bosrijke accommodatie zijn er diverse buitenzitjes. Onze gasten kunnen gebruikmaken van de gemeenschappelijke zaalruimtes op het terrein, wanneer deze niet gereserveerd zijn voor groepen.

Prijs: € 92,00 op basis van tweepersoonsgebruik, inclusief ontbijt bedlinnen en handdoeken. Excl. toeristenbelasting (€1,92 p.p.p.n.)

Eenpersoonsgebruik € 66,00 excl. toeristenbelasting. Diner op aanvraag €27,50. Lunchpakket bij te boeken voor € 7,95. Dit kun je eventueel doorgeven na de bevestiging van jouw reservering.

Wilt u een reservering maken voor een kamer, studio, appartement of slaapzaal? Vraag naar de beschikbaarheid via 0562-448954 of gebruik onderstaand formulier voor een reserveringsaanvraag. Wij nemen dan contact met u op.

Reserveren overnachting