Budgetkamers – ’t Roefke

In groepsverblijf ’t Roefke op Terschelling zijn er naast grote slaapzalen ook 4, 6 en 8-persoonskamers beschikbaar (en alles daartussenin). Deze lichte budgetkamers zijn ingericht met stapelbedden en/of losse bedden en hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.
Deze Roefke-kamers zijn eenvoudiger dan de luxere bunkerkamers Plakken en de boskamers in De Brêge en ze bevinden zich op de tweede etage van het groepsverblijf. Ze hebben geen eigen terras of balkon.
In onze bosrijke accommodatie zijn er diverse zitjes buiten en onze gasten kunnen gebruikmaken van de gemeenschappelijke zaalruimtes op het terrein, wanneer deze niet gereserveerd zijn voor groepen.

Prijs: € 92,- vanaf tweepersoonsgebruik, inclusief bedlinnen en handdoekenset.
Eenpersoonsgebruik € 66,-. Groepsprijzen op aanvraag.
Ook op basis van volpension mogelijk wanneer er voor groepen wordt gekookt.
Lunchpakket op aanvraag € 7,95. Diner op aanvraag €27,50. Ontbijt op aanvraag €11,50. Dit kun je eventueel bijboeken na de bevestiging van jouw reservering.

Alle budgetkamers samen bieden slaapgelegenheid voor ongeveer 30 personen.
Iedere kamer is bij voldoende beschikbaarheid en voor groepen ook voor eenpersoons-gebruik te reserveren.
Deze kamers zijn niet direct online te boeken. Wilt u voor uzelf of voor een groep meerdere kamers en/of zalen reserveren? Vraag een (groeps)verblijf aan via onderstaand formulier

Reserveren overnachting