Zaalruimtes

De Folkshegeskoalle op Terschelling heeft verschillende zaalruimtes op het terrein. Deze zalen zijn geschikt voor vergaderingen, creatieve cursussen, voor muziek en dans, voor groepsrecreatie en voor feestjes. Er is ook een prachtig buitenpodium voor optredens en presentaties.
Faciliteiten: beamer, televisies, muziekinstallaties, flipovers, een piano, spelletjeskist, DVD, open haard en wifi.
Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of zaalhuur, eventueel inclusief catering/overnachting.

De Brêge Seal (Brugzaal)

De Brêge Seal is een ronde, moderne en lichte conferentieruimte, voorzien van alle gemakken. Er ligt een groot terras omheen.
De Brêgezaal wordt gebruikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor meditatielessen en schildercursussen.
Je kunt hier ongestoord aan tafel vergaderen of werken met een (cursus)groep tot ongeveer 30 personen.
Er is een keukentje voor koffie/thee, met een koelkast en afwasmachine en er zijn audiovisuele middelen beschikbaar (DVD, beamer, flipover, muziekinstallatie).

Roefke Seal (Roefje Zaal)

Deze recreatiezaal, ingericht met veel hout, bevindt zich in groepsverblijf ’t Roefke. Het is een intieme zaal, groot genoeg voor 60 personen. Er is een veldwerkkast aanwezig, een klein keukentje en een muziekinstallatie.

’t Bopperom (Het Bovenruim)

groepsaccommodatie

’t Bopperom is een sfeervolle groepsruimte met open haard, piano, tv, spelletjeskist, boeken, DVD en muziekinstallatie. Er is een keukentje en een terras op het zuiden. Deze ruimte geeft plaats aan 80 personen en is geschikt voor cursussen, bijeenkomsten of partijtjes, en als gemeenschappelijke ruimte voor gasten, groepen, of families die op een gemoedelijke manier samen willen zijn.

’t Rom (Het Ruim)

Samen eten in ’t Rom, dat hoort bij de filosofie van de Folkshegeskoalle. In deze eetzaal gebruik je de maaltijd en het ontbijt samen met de andere gasten. We laten je graag genieten van het goede der aarde en houden daarbij rekening met het milieu. Het ontbijt is afval-arm en we bakken het brood vers af.
Er bij ons altijd de keuze voor vegetarisch en we kunnen rekening houden met allergieën.

De Rondte – het buitenpodium

Sinds de zomer van 2017 beschikt de Folkshegeskoalle over een prachtig buitentheater. Het ronde buitenpodium is gemaakt als plek voor de eilander volksdansers om hun zomerdemonstraties te kunnen houden. Deze prachtige plek is geschikt als dansvloer, yogaruimte, leslokaal, presentatieruimte en (film)theater. Kijk op onze Facebook-pagina voor ons programma!

It Hege Dún (Het Hoge Duin)


Bovenop het groepsverblijf ’t Roefke hebben we een nieuwe, lichte ruimte gebouwd. Vanaf deze unieke plek kun je de Waddenzee zien. Deze zaal is geschikt als atelier of als vergaderzaal tot 20 personen.