Zalen

In alle zalen kan een DVD  speler worden gebruikt. Overige faciliteiten: WiFi (neem uw eigen laptop mee!), beamer, televisies, muziekinstallaties, piano, spelletjeskist.

Brêge Seal (Brug Zaal)

De Brêge Seal is een ronde, lichte conferentieruimte voorzien van alle gemakken. Er ligt een groot terras omheen. De Brêge Seal wordt gebruikt zo wel voor zakelijke bijeenkomsten als voor Zen-meditatie of een schildercursus. Je kunt hier ongestoord vergaderen of werken met een (cursus)groep tot ongeveer 30 personen. Audiovisuele middelen zijn beschikbaar: DVD, Beamer  flipover, muziekinstallatie.

Roefke Seal (Roefke Zaal)

Deze recreatiezaal, ingericht met veel hout, bevindt zich in It Roefke. Een intieme zaal met muziekinstallatie. Groot genoeg voor 60 personen. Er is een veldwerkkast aanwezig.

Rom (Het Rom)

Samen eten in It Rom, dat hoort bij de filosofie van de Folkshegeskoalle. Je gebruikt de maaltijd samen met de andere gasten. We laten je graag genieten van het goede der aarde. Daarom gebruiken we verse, voornamelijk biologische ingrediënten en schenken we Max Havelaar koffie. Als je wilt, koken we vegetarisch of volgens je dieet.

It Bopperom (Het Bopperom)

Een sfeervolle groepsruimte met open haard, piano, tv, DVD en muziekinstallatie, met een terras op het zuiden. Deze ruimte geeft plaats aan 80 personen en is geschikt voor groepen, cursisten of families die op een prettige manier samen willen zijn.

De Rondte

Sinds de zomer van 2017 beschikt de Folkshegeskoalle over een prachtig buitentheater. Gerealiseerd als plek voor de eilander volksdansers om hun zomerdemonstraties te kunnen houden. Deze prachtige plek is onder andere geschikt als dansruimte, yogaruimte, leslokaal en theater.

It Hege Dún

Op de bovenste verdieping van het groepsverblijf Het Roefke is sinds kort een nieuwe zaal. Vanaf deze unieke plek kun je de Waddenzee zien. Deze zaal is geschikt als atelier of vergaderzaal tot 20 personen.