De Folkshegeskoalle bestaat 75 jaar!

Dit jaar bestaan de Putsjeploech en de Folkshegeskoalle maar liefst 75 jaar. Vier je met ons mee?

Lees meer over onze historie

Cursussen & ontspanning in het Terschellinger bos aan het strand

Een centrum van ontmoeten, bezinning en cultuur. Ontdek het cursusaanbod of kom overnachten; alleen, samen of in groepsverband.

Meer over ons

Cursussen

Creativiteit en ontspanning gaan hand in hand bij de Folkshegeskoalle. Vakantie en zelfontplooiing op Terschelling.

Meer informatie

Schoolreizen

Een prachtige plek voor groepen en scholen: Fijne slaapruimtes, goede verzorging & veel natuur om in te spelen en van te leren

Voor scholen

Direct een vakantie boeken!

Boek snel het spannendste plekje van Terschelling: Studio de Toer. Ook het vierpersoons appartement is nog beperkt beschikbaar.
Interesse in onze comfortabele boskamers of bunkerkamers? Boek direct via deze site voor een fijne vakantie in het bos bij het strand van Terschelling.
Belangstelling voor onze cursussen?  Kijk op de cursuspagina voor informatie en inschrijving.

Folkshegeskoalle

De Folkshegeskoalle is een centrum van ontmoeten, bezinnen en cultuur op Terschelling. Wees welkom om hier te genieten, in het bos bij het strand. Alleen, samen of met een groep; in een boskamer, een appartement, Studio de Toer of in onze groepsaccommodaties.

Er is ruimte voor groepen tot 100 personen en er zijn verschillende zalen voor cursussen, recreatie of vergaderen. We bieden onderdak aan vele creatieve en inspirerende cursussen en workshops en aan groeps- en schoolreizen. Onze Friese roots zijn zichtbaar aanwezig, zoals in de cursussen Friese taal en cultuur.

De Folkshegeskoalle is kleinschalig en veelzijdig. Onze maaltijden zijn smakelijk, bereid met verse ingrediënten. De accommodaties zijn in vriendelijke Scandinavische stijl gebouwd op de fundamenten van voormalige bunkers en ligt op een prachtige locatie aan werelderfgoed Waddenzee. Daarom zetten wij stappen naar een schoner milieu, bijvoorbeeld door ons ontbijt zoveel mogelijk plastic-vrij te maken!

 

Lees verder...

Vacatures

Medewerk(st)er bediening (avond) Ben jij een echt mensenmens, houd je je hoofd altijd koel en heb je affiniteit met horecawerk? Dan zoeken wij jou! Voor het diner zijn we op zoek naar gezellige aanpakkers. Een dienst duurt gemiddeld 4 uren. Je bent om 21.00 klaar. Het aantal uren is in overleg. Heb je interesse? Mail... Read more »

Lees meer...